Plaka netleştiricek birileri lazım

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
dostum sen bir çocuğa keşke baban olsaydım yazacak kapasiteyi nereden buluyorsun ?
gelip benim babamda olsana bi karşımda. Burada ahlak bekçiliği yapmayı kes kendi hayatına, olursa çocuğuna verirsin burada vermeye çalıştığın terbiyeyi.
Bu seni mi ilgilendiriyor? Sen onun abisi, avukatı filan mısın da savunma gereği duyuyorsun? Yaran var ki söylediğim laflardan gocunuyorsun. Yazık sana büyük anlamda acıyorum.
Sen kendi yaptığın şeylere laf edilmesini istemiyorsun belli.

Benim ne dediğim de seni ilgilendirmiyor. Abicim benim. Abisi filan diyorsun ya.

Bu seni mi ilgilendiriyor? Sen onun abisi, avukatı filan mısın da savunma gereği duyuyorsun? Yaran var ki söylediğim laflardan gocunuyorsun. Yazık sana büyük anlamda acıyorum.
Sen kendi yaptığın şeylere laf edilmesini istemiyorsun belli.

Benim ne dediğim de seni ilgilendirmiyor. Abicim benim. Abisi filan diyorsun ya.
birini savunmak için illa abisi yada avukatı olmammı gerekiyor ? sen bu çocuğa bu lafları edebilecek kapasitede adam değilsin :D

merhaba 24 ocak 2022 tarihinde gasp edildim 25 ocak karakola gittik ama adamın plakası net gözükmediği için bir şey yapamadılar plakayı netleyebilcek birileri var mı

olay 5 arkadaş kartopu savaşı yapıcakken elimizdeki kartopları kayıyo ve ordan geçen bir arabaya isabet ediyor adam duruyor ve küfürler ediyor bizde kaçıyoruz korkudan orda eşyalarımızı unuttuyoruz adam ordaki eşyalarımızı alıp kaçıyor

video linki
knk arabaya kar topu atılır da bu zamanda atılmaz yani senin suclu olman onun yaptıgının suc oldugunu engellemez

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri