Psu değiştirdiniz mi acaba?Bende aldım Allah hayırlı uğurlu etsin peşin fiyatına taksit yapıyor olması ğüzel bir avantaj
Anakartı b550 yaparsan o hızları alırsın hocam diğer türlü 3500 falan alırsın.Merhaba tekrardan,
bir de ben Bu PC'yi sipariş ederken, SSD yi GoodRam 1TB PX600 Gen4x4 M.2 NVMe SSD (5000MB Okuma / 3200MB Yazma) olarak değiştirdim. 4x4 dediği olay PCI-e ile alakalı mı ve bu okuma yazma değerlerini alabilecek miyim acaba? Çünkü aralarında bir fiyat farkı yoktu.
Anladım teşekkürler, fark etmiştim zaten ama fiyat farkı olmadığı için sorun yok, bir de şimdi Kingston olarakta eklenmiş o da seçilebilirdi ama GoodRam de iyi diye biliyorum. İlerde yükseltmeler yaparız artık, uzunca bir süre işimizi görür inşallah.Anakartı b550 yaparsan o hızları alırsın hocam diğer türlü 3500 falan alırsın.
Ben zar zor toparlayıp abimin kredi kartı ile aldım, benimkiler batık durumda. World kart ile aldım 2 + 2 vade farksız yaptı, bir de akıllı bildirim sırasında +2 joker taksit falan dedi ama uyguladı mı emin değilim. Galiba 6 taksit yaptırmış oldum.Bende aldım Allah hayırlı uğurlu etsin peşin fiyatına taksit yapıyor olması ğüzel bir avantaj
Evet maalesef ki bende sen söyleyince detaylı baktım, stok soğutucu yok. Aslında zaten ısınan bir işlemci olduğu bilinen 5600 için harici soğutucu almakta bir sorun yok. Para varsa sıvı soğutma tercihimdir yoksa kule tipi, arkadaşlarında attığı gibi tercih edilebilir.soğutucusu olmaması sıkıntı, eksra soğutucuya ihtiyaç duyuyoruz doğru mu ?
Sistem gelince daha doğru bilgiyi veririm bu arada. Çünkü bir arkadaş işlemcinin yorumunda fan geldi yazmış, bir de kurulum yapıp gönderme durumları var soğutucu olmadan nasıl kurulum yapacaklar. Parça parça teslim ile aynı şeye çıkıyor.Evet maalesef ki bende sen söyleyince detaylı baktım, stok soğutucu yok. Aslında zaten ısınan bir işlemci olduğu bilinen 5600 için harici soğutucu almakta bir sorun yok. Para varsa sıvı soğutma tercihimdir yoksa kule tipi, arkadaşlarında attığı gibi tercih edilebilir.
Stok fanla geliyor zaten ama ısınıyor o yüzden küle fan almak isteniyorŞöyle durum var arkadaşlar, itopya ile görüştüm fansız işlemci mi gönderim sağlanıyor diye. Hazır sistem olduğu için stok fan ile kurulu bir şekilde geleceğini dile getirdiler. Yani kısacası içerisinde fanlı geliyor bilgi.
zaten stok soğutucuyla geliyor ama yeterince soğutmadığı için yine de kule tipi alınsa daha iyi olur mpk fansız değil kutusuz demekŞöyle durum var arkadaşlar, itopya ile görüştüm fansız işlemci mi gönderim sağlanıyor diye. Hazır sistem olduğu için stok fan ile kurulu bir şekilde geleceğini dile getirdiler. Yani kısacası içerisinde fanlı geliyor bilgi.
Evet değiştirdim ne yalan söyleyeyim güvenemedim bir de sıvı soğutucu eklemesi yaptım toplam 18 bine geldi gayet güzel bir sistem olduğunu düşünüyorum.Psu değiştirdiniz mi acaba?