Neler Yeni

PLAYSTATİON 3 2020 DE Alınır mı? ?

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
PS3 oyunları cidden çok iyidir.
Özellikle de uncharted serisi favorim harika oyunlar :)
Fakat ps4 alsan daha iyi olur tabii ki senin için.

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
Tamam teşekkür ederim , NFS ve Gta 5 gibi oyunlarda sıkıntı yaşarmıyım pekala ? 30 fps
Takılma ona ya. Fark edilmiyor emin ol konsollar arasında. Bu bariz farkı sadece pc ile konsol arasında fark edebilirsin. İçin rahat olsun :)

rizaorhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Rıza Orhan
Önermem, bende var ilk çıktığında almıştım oyunları gereksiz pahalı kirdiracaksan alabilirsin ama görüntü kalitesi de çok iç açıcı değil.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Arkadaşlar merhabalar malum PS5 tanıtıldı ve fiyatınıda gördük :D şahsen ben alamayacagım , Arkadaşlar suanda karsımda bir laptop var 1200 TL Ye alıcısı çıktı sizce satıp 1200 TL ye ps3 Almalımıyım ? (2000 TL ye ps 4 slim tek kol var ancak bu 3 ay tatilde telefonda alacagım telefonum öldü)
oynayacağın oyunlara bağlı exclusive ve hikayeli oyun için alıyorsan son kuruşuna kadar değer bir makine ama spor oyunları için alınmaz hem artık çıkmıyorlar hem de firmalar fifa-pes 16 sonrası ps4 ve ps3 e farklı oyun çıkarmaya başladı.

sonuç olarak hikayeli oyun için kesinlikle alınır.benim ps3 ümü hala elden çıkarmamamın sebebi hala kütüphanemde dolu güzel hikayeli oyun olması.

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
GöktuğAKSULAR
oynayacağın oyunlara bağlı exclusive ve hikayeli oyun için alıyorsan son kuruşuna kadar değer bir makine ama spor oyunları için alınmaz hem artık çıkmıyorlar hem de firmalar fifa-pes 16 sonrası ps4 ve ps3 e farklı oyun çıkarmaya başladı.

sonuç olarak hikayeli oyun için kesinlikle alınır.benim ps3 ümü hala elden çıkarmamamın sebebi hala kütüphanemde dolu güzel hikayeli oyun olması.
Teşekkür ederim bilgi için

Top Bottom