Neler Yeni

Playstation 3 alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
BoB MarleY
Ps3 bakıyorum kasma olurmu temiz cihaz olup olmadığını anlayabildiğimiz bir yöntem varmıdır birde kırık cihazı eski orjinal haline getirebiliyormuyuz yada kırık cihazda online oynayabilirmiyim cd gta5 takıp

Shiden

80+ Bronze
CD'li koleksiyon yapmak için ve eskinden oynayamadığın oyunları oynamak için alabilirsin.
God of War 1 HD, 2 HD ve 3 gibi.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Ps3 bakıyorum kasma olurmu temiz cihaz olup olmadığını anlayabildiğimiz bir yöntem varmıdır birde kırık cihazı eski orjinal haline getirebiliyormuyuz yada kırık cihazda online oynayabilirmiyim cd gta5 takıp
Paraniz çok kisitliysa ps3 alin ama artik ps3 bitti be kullanan için bitmez ama 2 3 sene sonra sony ps4 den desteğini kesicek 2000 lira civarinda paraniz varsa 2. El ps4 slim alabilirsiniz indirimlerde artik 60 70 tl civarina playstation özel oyunlarini bulabiliyoruz.

nurettinsevinc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Nurettin Sevinç
Bu sayfa üzerinden güncel yazılımı indirerek kurabilirsiniz. Az daha bütçe ekleyerek ps4 almak daha iyi olabilir.

Osmans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Osman Süha Baykız.
Alınır neden alınmasın fakat şöyle bir şey var ps3lerde sarı ışık hatası var o hatayı almamış bir cihaz bulmak lazım

Alex Mason

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Kağan
ihtiyaçlara göre alınır zaten oyunlar oynanmıcak kadar kascak olsa yapımcılar oyun çıkarmayı keser şuan olan oyunları düzgün bir şekilde oynabilrsin
kırık cihaz alırsan onu orjinal haline getirebilirsin
kırık cihaza cd takıp online da oynayabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
BoB MarleY
Paraniz çok kisitliysa ps3 alin ama artik ps3 bitti be kullanan için bitmez ama 2 3 sene sonra sony ps4 den desteğini kesicek 2000 lira civarinda paraniz varsa 2. El ps4 slim alabilirsiniz indirimlerde artik 60 70 TL civarina playstation özel oyunlarini bulabiliyoruz.
1000tl değerinde kasam var onu elden çıkarmak için o yolu düşündüm çünkü kasa ile fazla bir şey yapamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

ihtiyaçlara göre alınır zaten oyunlar oynanmıcak kadar kascak olsa yapımcılar oyun çıkarmayı keser şuan olan oyunları düzgün bir şekilde oynabilrsin
kırık cihaz alırsan onu orjinal haline getirebilirsin
kırık cihaza cd takıp online da oynayabilirsin
Çok teşekkür ederim yardım ettiğin için

oTToman16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Adem SOY
Paraniz çok kisitliysa ps3 alin ama artik ps3 bitti be kullanan için bitmez ama 2 3 sene sonra sony ps4 den desteğini kesicek 2000 lira civarinda paraniz varsa 2. El ps4 slim alabilirsiniz indirimlerde artik 60 70 TL civarina playstation özel oyunlarini bulabiliyoruz.
Ps 3 halen kullanılabilir ve halen kaliteli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,314
Üyeler
167,635
Son üye
pavlos
Top Bottom