Apu Mühendisi
80+ Platinum
Dahası
Yani bir yandan üzülmek istiyorum orjinal kullanan birisi olarak ama bir yandan da oyun alamıyanları düşünüyorum. DeğişikArkadaşlar Sony Yine Korumayı Başaramadı
Bu Sayede Bir Çok Yeni Oyun Cracke Uygun Hale Gelmiş Oldu (Consol İçin)
Yani Türkiyedeki İnsanlara Çok Üzülüyorum , Korsana hayır da Diyemiyorum. Çünkü Doğru Düzgün Kimsenin 60 Dolar Verecek Durumu Yok.Yani bir yandan üzülmek istiyorum orjinal kullanan birisi olarak ama bir yandan da oyun alamıyanları düşünüyorum. Değişik
Evet Diğer Kırılan Sürüm 7.55 Kırılalı 9-10 Ay Civarı OlmuştuCidden Sony yazılım konusunda iyi dayandı, baya bir süre kıramamışlardı çünkü.
Şimdi kilit kırılınca bütün oyunlar ücretsiz imdirilebiliyormu ?Arkadaşlar Sony Yine Korumayı Başaramadı
Peki nedne halen Xbox kırılamadı PS'e göre.Arkadaşlar Sony Yine Korumayı Başaramadı
Evet.Şimdi kilit kırılınca bütün oyunlar ücretsiz imdirilebiliyormu ?
Bir Fikrim Yok Hocam .Peki nedne halen Xbox kırılamadı PS'e göre.
Xbox bu konuda inanılmaz başarılı oldu halen bir gram bile kırılmadı bildiğim kadarı ile.Evet.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir Fikrim Yok Hocam .
Xbox 360'dan Sonra Kırılabilen bir Model Bulunmamakta.Xbox bu konuda inanılmaz başarılı oldu halen bir gram bile kırılmadı bildiğim kadarı ile.
Hepsinin yazılımı farklı. Her yazılımı kırmak kolay değil.Peki nedne halen Xbox kırılamadı PS'e göre.