Playstation 4 alınır mı??

mwasnq

80+
Reaksiyon skoru
22
Playstation 4 almayı düşünüyorum ama konsolun eskide kalması , daha once hıc konsol kullanmamam ( oyuın yükleme vesayre hıc bır bılgım yok ) gibi etkenler yüzünden ne yapsam bilemedim sizce alınır mı?? Veya yerine xbox vs. tercih edilirmi
Post automatically merged:

Eğer alınırsada en güvenilir sıfır şekilde nasıl alırım.

Ne tür oyunlar oynayacaksın?
Merhaba ben alırsam sadece fifa, mortal kombat, nba playgrounds tarzı oyunlar oynayacağım hikayeli oyunlar için sistemim var zaten sizce almalı mıyım

Hikayeli oyunlar beni çok sarar god of war GİBİ
Ben ps4 slim kullanıyorum hikayeli oyunlar güzel oynatıyor ancak gow Ragnarok ve rdr 2 gibi oyunları oynayınca cihaz uçak gibi oluyor resmen. PS in iyi özelliklerinden biri PS plus deluxe fln geldi çoğu oyun bedavaya geliyor sadece hikayeli oyun oynayacaksan mantıklı.

Merhaba ben alırsam sadece fifa, mortal kombat, nba playgrounds tarzı oyunlar oynayacağım hikayeli oyunlar için sistemim var zaten sizce almalı mıyım
Bu oyunlar için konsol almaya gerek yok. Ve zaten bir sisteminiz varmış. Aynı oyunlar Steam'da da mevcut.

Playstation 4 almayı düşünüyorum ama konsolun eskide kalması , daha once hıc konsol kullanmamam ( oyuın yükleme vesayre hıc bır bılgım yok ) gibi etkenler yüzünden ne yapsam bilemedim sizce alınır mı?? Veya yerine xbox vs. tercih edilirmi

artık ps4 alınmaz hem pahalı hemde yeni oyunlar ps 5 e çıkıyor

Bütçe PS5 almaya yetmiyorsa alınır. Yıllık 460TL den PS+ Deluxe aboneliği alıyorsun Gamepass gibi yüzlerce oyuna erişim sağlıyorsun. PS4 de de üyelikte de çok iyi oyunlar var bence. 1-2 senede bütün iyi oyunları bitirdikten sonra da iyi bir fiyata satarsın, PS3 ün bile sağlam bir ikinci el piyasası var şuan.

artık ps4 alınmaz hem pahalı hemde yeni oyunlar ps 5 e çıkıyor
knk adam tüm oyunları min 60 fps vb. koşulları yoksa niye almasın ki ?
hikaye tarzı oyunlarda yeter ps4

Geri