- Konu Sahibi Konu Sahibi
Game passta hep istediğim oyunların olucagi kesin gibi gözükmüyor ve psdeki exc. Oyunlar baya cezbedici geliyorPC olmayacaksa tüm oyun ihtiyacını konsoldan karşılayacaksan bence Series S daha mantıklı.
Game passta hep istediğim oyunların olucagi kesin gibi gözükmüyor ve psdeki exc. Oyunlar baya cezbedici geliyorPC olmayacaksa tüm oyun ihtiyacını konsoldan karşılayacaksan bence Series S daha mantıklı.
Ps4 al gec sen zevk almadiktan sonra sirf yeni diye series s almanin anlami yok 1 2 sene kadar kullanir exclusiveleri bitirir gene alirsin series sGame passta hep istediğim oyunların olucagi kesin gibi gözükmüyor ve psdeki exc. Oyunlar baya cezbedici geliyor
Teknosanin kendi bayisinde sorduğumda 10kdiSeries S in sıfırı bile 7K civarı. İkinci elleri 5-6K civarı rahat bulunur.
Satıcı Teknosa cihaz TR garantili mesela:
Microsoft Xbox Series S 512 GB Oyun Konsolu - Beyaz (Microsoft TR Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Microsoft Xbox Series S 512 GB Oyun Konsolu - Beyaz (Microsoft TR Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Mağaza bayileri genelde yüksek fiyat koyar internette fiyat biraz daha ucuz olur. Tabi bir de şu cuma indirimleri var fiyat o yüzden de biraz düşmüştür.Teknosanin kendi bayisinde sorduğumda 10kdi
Banada öyle geliyor ama ikinci el güvenilir mi bilmiyorumPs4 al gec sen zevk almadiktan sonra sirf yeni diye series s almanin anlami yok 1 2 sene kadar kullanir exclusiveleri bitirir gene alirsin series s
Evet hala PS4 Pro kullanıyorum. PS4 Pro 4K odaklı ve görüntü kalitesine abanan bir konsol. Series S ise bazı istisnalar hariç çoğu oyunu 1080P 60FPS oynatabilen bir makine. Ha şunu da belirteyim iki konsol da bu dediğim çözünürlüklere çoğu oyunda çıkayıp dinamik çözünürlük kullanıyorlar.Size bir şey soracağım yanlış anlamayın normal sohbet etmek istiyorum siz şu an hala PS4 PRO kullanıyor musunuz PS4 PRO kullanıcısı olduğunuzu biliyorum sadece sorum Xbox Series S in donanımının PS4 den güçlü olması o konsolun iyi olduğu anlamına mı gelir kağıt üzerinde ki olan şeyler pratiğe gelince fos olması sorun değil mi PS4 ün Series S den daha fazla destek alması her anlamda hangi konsolu öne çıkarır fikrinizi merak ediyorum SSD var ama 364 GB 3 oyun kursa depolaması bitiyor Series S 60 FPS bırak 1080 30 FPS oyun oynatamıyor ya gündemi takip etmiyor musunuz yoksa bilmiyor muydunuz.
Developer claims ‘many’ studios are asking Xbox to drop mandatory Series S compatibility | VGC
Bossa Studios dev argues the console has “turned out to be an albatross around the neck of production”…www.videogameschronicle.comOyun geliştiricileri bile oyun yapmak istemiyor bu konsola hem kulanıcı taban sayısı çok az hemde geliştirici kiti yok bunlara ne diyorsunuz.Studios Asking Xbox To Drop Xbox Series S Requirement, Dev Says; System Has Become "Albatross"
"Many developers have been sitting in meetings for the past year desperately trying to get Series S launch requirements dropped."www.gamespot.com
Ben de ikinci el aldım. Test ederek al iyice dikkat et sorun çıkmaz umarım.Banada öyle geliyor ama ikinci el güvenilir mi bilmiyorum
Biliyorum zaten daha yeni araştırırken yazına denk gelmiştim ama sadece xbox'ta cezbeden özellik 0 olmasıydı ama güvenilir bulmaya bir ps4 bulmaya çalışıcamSıkıntı olmaz cihazı test edebileceğin bir konsol satan mağazadan ya da temiz bir kullanıcıdan test ederek al bu arada ilk yazdığım mesaj a ekleme yaptım tekrardan bakabilirsiniz.
Umarım çıkmazEvet hala PS4 Pro kullanıyorum. PS4 Pro 4K odaklı ve görüntü kalitesine abanan bir konsol. Series S ise bazı istisnalar hariç çoğu oyunu 1080P 60FPS oynatabilen bir makine. Ha şunu da belirteyim iki konsol da bu dediğim çözünürlüklere çoğu oyunda çıkayıp dinamik çözünürlük kullanıyorlar.
Destek olarak bence Playstation tarafı çok daha başarılı bunu One S cihazdan anında çekilen destekten de anlıyoruz ama burada eski nesille 2 senelik konsolu kıyaslıyoruz o yüzden PS4 ün Series S den daha uzun destek alması çok zor.
SSD konusu biraz kişisel. Ben şahsen depolama avantajı yerine hızı tercih ederdim çünkü PS4 Pro aşırı hantal. Oyun alırken PS Store mağazasından oyunu almam abartısız 10-15 dakika sürüyor. İyi ki adamlar telefon uygulaması çıkararak sorunu çözmüşler oyunları telefondan alıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben de ikinci el aldım. Test ederek al iyice dikkat et sorun çıkmaz umarım
Ha bir de test ederken ağır bir oyunla dene. Ben gidip GTA5 açmıştım haliyle konsol hiç zorlanmamıştı. Bu ayrıntıyı konsolu alınca fark ettim Last Of Us falan konsolu çok daha fazla zorluyor cihaz birazcık uçağa dönüyorMesaj otomatik birleştirildi:
Umarım çıkmaz
Series s te istesende depolama arttiramiyorsun .d harici harddisk bagladiginda yeni nesil oyunlari ona yukleyemiyorsun yani 300 gb depolama alanin varPS4 Pro 1 TB Samsung SSD ile kullanıyorum Sony seni kıstlamıyor ki HDD ile kulancaksın diye keyfine kalmış hız istiyorsan SSD tak ben SSD ile kullanıyorum cihaz uçuyor bence SSD çok sorun değil çözümü çok basit Series S in ben hiç bir artısını görmüyorum ve bu konsol 1080p 60 FPS oyun oynatmıyor genlikle 900 ya da 720p 60 FPS oyun oynatıyor bu konsolun geliştiric kiti olmaması da zaten cabası oyun geliştiren firmların çoğu işkence çekiyor yani bence Series S biraz detaylı araştırın ve yabancı YouTube kanallarını ya da Reddit de bakın ne demek istediğimi anlarsınız konsol 180 EURO şu an Avrupada kimse yüzüne bakmıyor konsolun çünkü oyun yok çünkü artı hiç bir tarafı yok 2020 den bu yana çok şey değişti şu an Series S çok farklı bir konumda o zamanlar kimse bilmiyordu artık herkes cihazın nasıl olduğu konusunda hem fikir bu arada fikrinizi belirtiğiniz için teşekkür ederim.
Cevrende ps4 satan olmasina gerek yok param guvendeyle al 2 gun rahat rahat test edersinMesaj otomatik birleştirildi:
Umarım çıkmaz