Neler Yeni

playstation 5 mi alsam yoksa xboxmu

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
yani bende ps5 isterim ama stok ayda 1 geliyor onuda kaçırırsam bidaki ayı beklemem gerekiyor ben hemen şimdi almak istiyorum xbox series x alıp biraz kullanıp ılerde 6500 TL gibi bir fiyata satıp üstüne para koyup ps5 alırım ama bence pek mantıklı olmaz gibime geldi
Niye öyle satarım diye düşünüyorsunda gayet güzel bence alınır. Gamepass ten mis gibi oynarsın oyunları.

ÖrdekAbi

80+ Silver
Ps5.
PS4 oyunları için harici harddisk alırsin, destekleyince desteklediği ssdlerden bir tane alırsın.
artık güncellemeyle hdd ye ps5 oyunlarıda atılıyo ro yüzden şuan ps5 e yakın oldum ama stok yok ve ayda 1 geliyor o stokuda yakalamassam bidaki ayı beklicem bende o yüzden hemen xbox series x alıyım stoklar düzelince satıyım ve para koyup üstüne ps5 alıyım ama pek mantıklı olmaz gibime geliyor

Berat Gazi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Berat Gazi Yurtseven
Net xbox bende kullanıyorum

ÖrdekAbi

80+ Silver
Niye öyle satarım diye düşünüyorsunda gayet güzel bence alınır. Gamepass ten mis gibi oynarsın oyunları.
bak beni gaza getiriyorsun hemen xbox alasım geldi begenirsem tabii ki satmam ama xboxda oynancak oyun yok hiç aklımda assasins creed valhala dirt 5 forza fortnite fln geliyorda nereye kadar bunları oynucam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ps5 alıcak param varsa oyunada yeter o.O2
:D

series x mi kullanıyorsun
Net xbox bende kullanıyorum

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
bak beni gaza getiriyorsun hemen xbox alasım geldi begenirsem tabii ki satmam ama xboxda oynancak oyun yok hiç aklımda assasins creed valhala dirt 5 forza fortnite fln geliyorda nereye kadar bunları oynucam

Tamam o zaman bekle ps 5 al kardeşim ne diyim.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay

Ps4 kullanıyorum ama bu ülke şartlarında Ps5 alabilicek varsa oyunada parasının yeticeğini düşünüyorum.

ÖrdekAbi

80+ Silver

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
peki bana xboxda oynancak oyun önerirsen berki xbox alarım :D

ps5 alabiliyorum ama stok yok malesef hemen beklemek istemiyorum hemen alıp geçmek istiyorum
Hocam epi topu 2 oyunu var ilk seriler sorunlu olabilir bence beklemek yararına olur.

Bide ithalat garantili ilk seriler sorunlu olsa ps5 çöp.

Mojo jojo

80+ Silver
artık güncellemeyle hdd ye ps5 oyunlarıda atılıyo ro yüzden şuan ps5 e yakın oldum ama stok yok ve ayda 1 geliyor o stokuda yakalamassam bidaki ayı beklicem bende o yüzden hemen xbox series x alıyım stoklar düzelince satıyım ve para koyup üstüne ps5 alıyım ama pek mantıklı olmaz gibime geliyor
Hiç bişey anlamadım.
Zaten oyunları hdd ye atma.
Para koy ssd al.

Top Bottom