Neler Yeni

PlayStation 5 mi xbox series x mi

Aususlike

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yusuf Kaan
Selam. 2hafta içinde iki konsoldan birini almayı planlıyorum. Bugün xbox ın yapdığı sunum beni çok etkiledi ve tanıttığı oyunların %95 nin gamepass geleceği gerçekten çok iyi. Diğer yandan ben bir ps4 sahibi değilim ve ps5 alırsam oynıyacak bir sürü exculisve güzel oyunum var. Fakat önümüzdeki 2-3 yıl için gow 2 ve horizon forbiden West dışında bir şey yok ve onlarda 620 tl den çıkıyorlar. Xbox alırsam bu oyunları ve ps4 exucliveleri kaçırıcam. Ne dersiniz

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,395
İsim
berk
Exclusive oyunları daha iyi olduğu için PlayStation 5 öneririm.

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız
Sony özel oyunlarını bilgisayara getirmeye başladı kim bilir önümüzde ki seneler de xboxa da getirebilir..

Bana kalırsa oyunlara verebileceğin paran var mı?Biliyorsundur cihazı alınca sana özel oyunları al hediyemiz olsun demiyecekler o yüzden paran Yoksa xbox al var ise ps5

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Emir Kaya DEMİR
Exclusive oyunları daha iyi olduğu için PlayStation 5 öneririm.
exclusive ps oyunu olan mlb the show 21 ps 536 xboxda beleş ve yılık 330 tl ye ultimate abonelik alabiliyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Selam. 2hafta içinde iki konsoldan birini almayı planlıyorum. Bugün xbox ın yapdığı sunum beni çok etkiledi ve tanıttığı oyunların %95 nin gamepass geleceği gerçekten çok iyi. Diğer yandan ben bir ps4 sahibi değilim ve ps5 alırsam oynıyacak bir sürü exculisve güzel oyunum var. Fakat önümüzdeki 2-3 yıl için gow 2 ve horizon forbiden West dışında bir şey yok ve onlarda 620 TL den çıkıyorlar. Xbox alırsam bu oyunları ve ps4 exucliveleri kaçırıcam. Ne dersiniz
Kesinlikle ama Kesinlikle xbox istersen veya bilmiyorsan normalde 540 tl olan yıllık ultimateyi 330tl ye alma yolu gösterebilirim

Aususlike

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yusuf Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
exclusive ps oyunu olan mlb the show 21 ps 536 xboxda beleş ve yılık 330 TL ye ultimate abonelik alabiliyorsun

Kesinlikle ama Kesinlikle xbox istersen veya bilmiyorsan normalde 540 TL olan yıllık ultimateyi 330tl ye alma yolu gösterebilirim
Fakat hocam birsürü exculive oyunları kaçırıcam. Sizce haşa series x mi diyorsunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Emir Kaya DEMİR
Ne alaka? 1 tane mi Exclusive oyun var?
hayır br örnek devamı yakında gelcek microsofta güven:kekw:

Fakat hocam birsürü exculive oyunları kaçırıcam. Sizce haşa series x mi diyorsunuz
hocam haklısın belki illa özel oyun diyorsan sen bilirsin ama özel oyun bir yana bence gelecekte alacağın her oyun için keşke gamepassm olsa diyeceksin

ben ps4 slim kullanıcısıydım satıp xbox s geçtim hayatımda verdiğim en doğru kararlardan biri bence

EFEMERTMİRAÇ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
efemertmiraç
+Ps plus alırsan 17 oyun veriyor özel oyunlar var ayda 3 oyun veriyor extra cd li alırsanız takasla oyun değiş tokuş yapabilirsiniz güncel oyunlar çok pahalı dediğim gibi cd li alıp değiş tokuştan oyunu bitirip satarsınız sıkıntı olmaz

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
ben olsam ps5 alırdım. ps plus alınca ps collectiona erişebiliyorsun ve uzun süre idare eder. daha sonra ps5 exclusivelerini en kötü 2. el cdli olarak alır oynar satarsın.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,065
İsim
Mert Can Ergün
ps5 e yükseltme oyunları pahalı değil 100 küsür falan oluyor psn de

Top Bottom