60 ya da 120 sabit veriyor oyuna göre. Genelde konsol sadece konsolla oynayabildiği için rekabetçi oyunlar için daha adil olduğunu düşünenler var.PlayStation 5, FPS oyunları için de tercih edilebilir mi?Ben bu PlayStation'un 5 ve Pro'nun ne kadar güçlü olduğunu ne kadar FPS verdiğini tam çözemedim.
1 ay öncesine aldım uncharted 4 fifa 26 gta 5 rdr2 tarzı oyunlar oynadım hiç can sıkcak bir durum yaşamadım çok keyifli pc ye göre bambaşka bişey özellikle fifa ben 2k 60 hz tv de oynadığım halde çok memnunum daha yüksek monitörün veya tv varsa düşünmeden alabilirsinPlayStation 5, FPS oyunları için de tercih edilebilir mi?Ben bu PlayStation'un 5 ve Pro'nun ne kadar güçlü olduğunu ne kadar FPS verdiğini tam çözemedim.
Kalite 30 performans 60 yalandan 4k verecek kadar güçlüPlayStation 5, FPS oyunları için de tercih edilebilir mi?Ben bu PlayStation'un 5 ve Pro'nun ne kadar güçlü olduğunu ne kadar FPS verdiğini tam çözemedim.
Hocam 2k ve 1080p'de Pro ve düz modelinin performansları aynıymış sanırımPlayStation 5'te oyunları 60 fps bazı oyunlarıda 120 fpse kadar oynayabiliyorsun PRO modelinde de 4 k oyun oynayabiliyorsun
Evet aynı pro modelinde 4 k da oynayabiliyorsunuz ama 30 la mı oynanıyor 60 la mı belli değil şahsen 30 fps oyun tercih etmezdimHocam 2k ve 1080p'de Pro ve düz modelinin performansları aynıymış sanırım
Onlin oyunlar için alınır mı?60 ya da 120 sabit veriyor oyuna göre. Genelde konsol sadece konsolla oynayabildiği için rekabetçi oyunlar için daha adil olduğunu düşünenler var.
Kötüymüş o yaEvet aynı pro modelinde 4 k da oynayabiliyorsunuz
bazı oyunlar pc den daha çok zevk veriyor ne yalan söyleyeyim özellikle fifa oynamak ayrı bir his katıyorOnlin oyunlar için alınır mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kötüymüş o ya
HayırOnlin oyunlar için alınır mı?
Kötüymüş o ya
Oyun konusunda bilgisayara kıyasla daha performanslı ise iyi, ben klavye mouse bağlayıp online oyun oynamak sormuştum.bazı oyunlar pc den daha çok zevk veriyor ne yalan söyleyeyim özellikle fifa oynamak ayrı bir his katıyor
Oyuna bağlı, bazı oyunlar PS de sarıyor bazıları PC de sarıyor duruma göre ikisini de kullanıyorum ben.Onlin oyunlar için alınır mı?
Kötüymüş o ya