Neler Yeni

PlayStation 5 ve 1650 kasa takası mantıklı mı?

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Hocam Sizin Fikrinizden bakış atsak ,Ekran Kartını Değiştirmeye Kalksa , Gtx1650'yi 3,5-4k Civarına Satacak. O Sisteme En az 7-8K Ekran Kartı Gerekli bence.
13k+4k yapar , Ve Sistem 17k'ya Gelmiş Olur. Onun Yerine Hiç Uğraşa Girmeden , Sıfır Sistem Alsa Daha Mantıklı Olmaz Mı ?
Ya mantıklı ama diyorum ya hem arkadaş ps5'i ithalatçi garantili olarak en fazla 11.5k ya satar üstüne para koyamadan yine dediğiniz gibi bir hazır sistem alamaz ki. Alır da dediğime gelir bu kadar kaliteli bir sistem bulamaz. Yanlış anlamasın kımse alması için teşvik falan değil nasil istiyorsa öyle olsun konu sahibinin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum kusura bakma da saçmalamışsın iyice üstüne üstlük adamı da yanlış yönlendiriyorsun. Şuan PS5 i 2.elde çok rahat 10500 e bulabiliyorsun, takas yapacağı sistem ise işlemcisinden anakartına, SSD den güç kaynağına kadar kaliteli bileşenlerden oluşuyor. PS5 i satıp hazır sistem kovalasa bile 12-13K ya alacağı maksimum sistemde 11400F, B560, 3050, kıytırık bir SSD ve yine çer çöp kasa-psu alacak.

@Tiryaki1972 dostum direkt kabul et takası, bir daha öyle bir takas teklifi bulamazsın.
Aynen öyle sonunda çıktı geldi birisi, ben yanlış yönlendirmek istemem ama bu sistemi ps5 takasla bu andan başka hiçbir zaman bulamazsın. Tüm parçalar çok güzel çok kaliteli, kutuları garantileri faturaları varsa direk takaslardım.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Dostum kusura bakma da saçmalamışsın iyice üstüne üstlük adamı da yanlış yönlendiriyorsun. Şuan PS5 i 2.elde çok rahat 10500 e bulabiliyorsun, takas yapacağı sistem ise işlemcisinden anakartına, SSD den güç kaynağına kadar kaliteli bileşenlerden oluşuyor. PS5 i satıp hazır sistem kovalasa bile 12-13K ya alacağı maksimum sistemde 11400F, B560, 3050, kıytırık bir SSD ve yine çer çöp kasa-psu alacak.

@Tiryaki1972 dostum direkt kabul et takası, bir daha öyle bir takas teklifi bulamazsın.
Sarı Siteden İlanlara Bakarak Fiyat Söyledim 12k Civarı En Düşük İlan , Kusurum Varsa Affola.
10.5 İlan Linki Alabilir Miyim ? CD'li Olsun Ama.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,071
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Ramlardan emin değilim ama bi eksiği de o olsun :)
Evet, sistemde tek eksik RAM diyebiliriz. Kendisi CL 20 değerine sahip ancak çok kötü değil sadece küçük bir OC'a bakar.

arisaka

80+ Bronze
Sarı Siteden İlanlara Bakarak Fiyat Söyledim 12k Civarı En Düşük İlan , Kusurum Varsa Affola.
10.5 İlan Linki Alabilir Miyim ? CD'li Olsun Ama.

Al buyur daha araştırmadım bile yeni ilan. Yaz 10500 olur mu hatta daha bile ucuza koparabilirsin.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx

Al buyur daha araştırmadım bile yeni ilan. Yaz 10500 olur mu hatta daha bile ucuza koparabilirsin.
Teşekkürler , Alınabilecek Kartları Da Yazarsanız Sevinirim. Gtx1650yi Sattıktan Sonra Kaç TL Koyup Kart Alması Gerektiğini de bilmesi gerekli.

Gtx1650'yi Değiştirmeyi Düşünüyor Musunuz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa Enes
Teşekkürler , Alınabilecek Kartları Da Yazarsanız Sevinirim. Gtx1650yi Sattıktan Sonra Kaç TL Koyup Kart Alması Gerektiğini de bilmesi gerekli.

Hayır.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Gtx1650'nin Vereceği Performans , PS5 İle Yaklaşamaz Bile. Tabi karar size kalmış , Diğer Arkadaşlarda Fikrini Belirtti , Bende Fikrimi Belirttim.
Ama Oyunları Düşükte , Medde Oynamaya Alışın Derim.

arisaka

80+ Bronze

Dostum mesele adamın hangi kartı alacağı değil bir türlü kavrayamadın. Adam PS5 veriyor ve karşılığında kaliteli bileşenlere sahip bir sistem alıyor, o sistemdeki bileşenleri şuan sıfır şekilde almaya kalksan 15K dan fazla tutuyor, 2.elde de ederi çok rahat 12K dan fazla. PS5 ise görüldüğü gibi 10500 e rahat rahat bulunabiliyor.

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Dostum mesele adamın hangi kartı alacağı değil bir türlü kavrayamadın. Adam PS5 veriyor ve karşılığında kaliteli bileşenlere sahip bir sistem alıyor, o sistemdeki bileşenleri şuan sıfır şekilde almaya kalksan 15K dan fazla tutuyor, 2.elde de ederi çok rahat 12K dan fazla. PS5 ise görüldüğü gibi 10500 e rahat rahat bulunabiliyor.
Katılıyorum, ölücüysen ilan değerlendir. Aynı ilde olduğun bi adamdan abi öğrenciyim falan filan ayaklarıyla 9500'a kadar çekersin net. Ama bu sistemin 2. elde 12knın altında ederi yok imkansız. Son fiyatı 12k falan olur. Yani her türlü karda oluyor maddi olarak.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Doğrudur , Tabi Dediğiniz Gibi Arkadaş Parçaları 12K civarına satacaksa mantıklı , Lakin Arkadaş Anladığım Kadarıyla Kullanmak İçin Alacak. Ve Gtx1650 kartı Değiştirmeyecekmiş , Gerisi Arkadaşa Kalmış Bir Durum.

Tabi 12K'ya Alıcı Bulabilirse , Yoksa Gtx1650'de Düşükte zulüm çekecek.

Yorumlarınız için teşekkürler.

Top Bottom