ugo.
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Ya mantıklı ama diyorum ya hem arkadaş ps5'i ithalatçi garantili olarak en fazla 11.5k ya satar üstüne para koyamadan yine dediğiniz gibi bir hazır sistem alamaz ki. Alır da dediğime gelir bu kadar kaliteli bir sistem bulamaz. Yanlış anlamasın kımse alması için teşvik falan değil nasil istiyorsa öyle olsun konu sahibinin.Hocam Sizin Fikrinizden bakış atsak ,Ekran Kartını Değiştirmeye Kalksa , Gtx1650'yi 3,5-4k Civarına Satacak. O Sisteme En az 7-8K Ekran Kartı Gerekli bence.
13k+4k yapar , Ve Sistem 17k'ya Gelmiş Olur. Onun Yerine Hiç Uğraşa Girmeden , Sıfır Sistem Alsa Daha Mantıklı Olmaz Mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen öyle sonunda çıktı geldi birisi, ben yanlış yönlendirmek istemem ama bu sistemi ps5 takasla bu andan başka hiçbir zaman bulamazsın. Tüm parçalar çok güzel çok kaliteli, kutuları garantileri faturaları varsa direk takaslardım.Dostum kusura bakma da saçmalamışsın iyice üstüne üstlük adamı da yanlış yönlendiriyorsun. Şuan PS5 i 2.elde çok rahat 10500 e bulabiliyorsun, takas yapacağı sistem ise işlemcisinden anakartına, SSD den güç kaynağına kadar kaliteli bileşenlerden oluşuyor. PS5 i satıp hazır sistem kovalasa bile 12-13K ya alacağı maksimum sistemde 11400F, B560, 3050, kıytırık bir SSD ve yine çer çöp kasa-psu alacak.
@Tiryaki1972 dostum direkt kabul et takası, bir daha öyle bir takas teklifi bulamazsın.