Playstation 5 Vs Xbox Series X

kimi ps5 der kimi xbox der oynadığın oyunlara falanda bakar bu ben suana kadar ps2 ps3 ps4 kullandiğimdan bu sefer xbox denemek isterdim

Eğer konsolu zar zor taksitle alıyorsan Xbox Series X çünkü gamepass avantajı var.
Eğer paran varsa ve alıyorsan bunun lafı bile olmaz Playstation 5 özel oyunlar muhteşem.

ps2 ps3 ciddi anlamda kullandim fakat ps4 pek elime geçmedi

Oyunlar için PS5 derdim çok güzel oyunlar var Xbox da olmayıp PS de olan.

Ps5 efsane oyunlar geliyor özellikle miles morales ve ragnarok efsane olacaklar ilk oyunkar efsaneydi anlatamam çok iyi olacak bence

Xbox Series X öneririm çünkü yeni nesil oyunlar 500-600TL den çıkıyor ancak series X te gamepass var aylık 45 tl ödeyerek çok güzel oyunlar oynayabiliyorsun.(istersen 30tl lik te var ancak onda oyunlarda multiplayer yok).Ayrıca mesela atıyorum GEARS 5 oynamak istiyorsun xboxta geriye dönüklük var direk 360 oyunlarının bazıları gamepasste onlarıda oynayabiliyorsun.Ancak PS5 Te ise oyunlar hem pahalı hemde PS5 sadece PS4 oyunlarını destekliyor Xbox ta ise 360 one ve X/S oyunları

Xbox da tek ayrı oyun Gears serisi gerçi Gamepass ile artık pc de var. PS5 özel oyunlarıyla tercih edilir. TLOFPS Xbox da yüksrk ama bu büyük bir mana değil.

İkiside eşit diyebilirim. Tamamen sana kalmış bir konu. Sen diyorsan ki "aga ben hikayeli oyun oynıcam" git PS5 al düşünmeden ama "yok ben forza falan oynayacağım" diyorsan Xbox al. Eğer FIFA oynayacaksan yine sana kalmış bir durum çünkü kumandalar farklı. Kimileri xbox ile rahat fifa oynarken kimileri ps kolu ile daha rahat oynuyor.

İkiside eşit diyebilirim. Tamamen sana kalmış bir konu. Sen diyorsan ki "aga ben hikayeli oyun oynıcam" git PS5 al düşünmeden ama "yok ben forza falan oynayacağım" diyorsan Xbox al. Eğer FIFA oynayacaksan yine sana kalmış bir durum çünkü kumandalar farklı. Kimileri xbox ile rahat fifa oynarken kimileri ps kolu ile daha rahat oynuyor.
ben hep ps oynadığım için xbox bana karmaşık geliyor forza oynmam

deneme şansımız olmadı ki bence bu soru için çok erken
tipini yorumlarsam ps5 baka çok şık geliyor

Geri