Neler Yeni

PlayStation 5'in Ülkemizdeki Fiyatı Belli Oldu !

beritankorkusuz

80+ Silver
Maalesef bende farklı şeyler yapmak isterdim ama yapamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnstagramda Playstation orijinal sayfasında hikaye kısmına girip yukarı kaydır veya linke gir.
Rica etsem linki atarmısın ? pc deyim de:D

beritankorkusuz

80+ Silver

beritankorkusuz

80+ Silver

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
7K fiyatı olacak diyorsun birde üstüne tanıtımını kaçırmayın diyorsun :D. Neyse artık PS3 alabilirim herhalde.
Hocam konsolun ilk satış fiyatı o,yüzde 50 vergi yüzde 20 ye düşünce 6000 tl civarına gelir tahminimce.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
2TB ürün 599 Sterlin olacak sanırım öyle okudum bu nedir ya arkadaş? Ülkeye geldimi Vergi,KDV ile tavan yapıyor. Yazık ya. Bilgisayar alamadık bari 5500 TL var bari PS 5 alırız dedik. Anca kolllarını alabiliyoruz. Ne saçma bir ülke. Adamlar en kötü 2 maaşta alırken biz anca 20 asgari ücrette alırız. Helal olsun Türkiye'ye her şeyden yarısından fazla kaar ediyor bu ülke.

beritankorkusuz

80+ Silver
Bak Gerçekden bişe dicem ama... Allah beyin verdi dimi adam baş da açıkladı linki yukarı kaydır. Dedin PC'deyim ki PC'de de hikayeler var neyse sonra dedik ps yaz yok yazamadım. Saatini söyledim daha saati gelmedi ama şuan canlıdalar. Azcık mantık yok mu nerde olabilir acaba? O zaman bi google a yaz

Abi bu kadar düşük olamaz forumun seviyesi direk kanalında izlemek istiyorsan global playstation kanalına git cidden yazdığın şeylere bak
Dostum ahh.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
O "PS5 fiyatı bu olmayacak höüğğğ" diye ağlayan , tatava yapanlar nerde ? Noldu hea ? Çoktan belli olmuştu ülkeye giriş fiyatı. Ve ben buna "net oldu" dedim -ki fiyatı bu zaten. Kimin ne kadar kâr koyacağını ne kadar bileyim banane. Siz kusmaya dewamque 😎

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
O "PS5 fiyatı bu olmayacak höüğğğ" diye ağlayan , tatava yapanlar nerde ? Noldu hea ? Çoktan belli olmuştu ülkeye giriş fiyatı. Ve ben buna "net oldu" dedim -ki fiyatı bu zaten. Kimin ne kadar kâr koyacağını ne kadar bileyim banane. Siz kusmaya dewamque 😎
Ne kadar olacak? 7200 dedikten sonra hiç tenezzül etmedim.

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
knk kusura bakma ama okadar olmicak görüceksin

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
knk kusura bakma ama okadar olmicak görüceksin
Kardeşim , dostum , insan , arkadaş ! "KÂR ORANI HARİÇ" ve "VERGİLER DAHİL FİYATI" yazıyorum , hâlâ anlamamak için bana para vereceksiniz neredeyse.

Ne kadar olacak? 7200 dedikten sonra hiç tenezzül etmedim.
Bilmiyorum ama ülkeye giriş fiyatı ( vergiler dahil , KÂR ORANI DAHİL DEĞİL ! ) bu şekilde.

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
Kardeşim , dostum , insan , arkadaş ! "KÂR ORANI HARİÇ" ve "VERGİLER DAHİL FİYATI" yazıyorum , hâlâ anlamamak için bana para vereceksiniz neredeyse.

Bilmiyorum ama ülkeye giriş fiyatı ( vergiler dahil , KÂR ORANI DAHİL DEĞİL ! ) bu şekilde.
bunlar sadece tahmin devlet açıklayacagı zaman ögrenecegiz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,715
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom