Ps4 alicağim yakinda bende katilabilirmiyimPlaystation kullanan arkadaşların bir araya gelip oyun için arkadaş bulmasını veya Playstation ile ilgili sorunları bulunan arkadaşların sorunlarının daha çabuk çözüme kavuşturulmasını sağlamak adına bu kulübü kurmak istedim.
Kulübe katılma şartı yoktur, sadece herhangi bir Playstation modeline sahip olmanız yeterli.
Katılmak istiyorsanız, "Katılıyorum." yazarak kulübe katılabilirsiniz.
İmzanıza "Playstation Kullanıcıları Kulübü Üyesi" yazmanız yeterli olacaktır.
Üyeler
@Squirtle48 @ahmtnlbrgl @Beter Ali @Barış Yalçın @Alex Mason @strive_for_greatness @AustinYellowM4 @mszeyrek @edd123 @AliSaidÖzger @erendrmz27 @eminakgozz @atachu @Mertarı @Kaanps4player @Xeonwastaken @dolaroldu8tl @KaanBedirhan @Sosyalist Çapulcu @eraychu7 @resitali @lOxOl @xSkynel @Playstationhamsisi @tahaalgul @Mehmet @caestoN @Sucuk:Ekmek @EMA?R @shatZ! @Mert2302 @Pala Babayiğit @LogiMess @Çaylak9
Valla Hocam Sen Pc Mi Alacan Ps Mi Hala AnlamadimPs4 alicağim yakinda bende katilabilirmiyim
Apu + psValla Hocam Sen Pc Mi Alacan Ps Mi Hala Anlamadim
Mantikli bende pc almayi düşünüyorum inşallah bir çekilişe katildim oradan Pc Çıkar inşallah Çekilişi kazanirsam Hayallerim gerceklesecek İnşaallah KazanirimApu + ps
Güvendiğiniz kişilerle yapın dneiliyor. Kart bilgileri filan mı veriliyor tam olarak anlatabilir misiniz ?Tabii ki katılabilirsin. Eğer kardeşlik yapmak isteyen birini bulursan neden olmasın?
Bende 1 hafta sonra alicam seninle oyun oynariz artikGüvendiğiniz kişilerle yapın dneiliyor. Kart bilgileri filan mı veriliyor tam olarak anlatabilir misiniz ?
Cidden ps4 hakkında cahilim. Neden olmasınBende 1 hafta sonra alicam seninle oyun oynariz artik
Güvendiğiniz kişilerle yapın dneiliyor. Kart bilgileri filan mı veriliyor tam olarak anlatabilir misiniz ?