Neler Yeni

playstation özel oyun eksikliği

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Elvan kocer
ps hakkında konuşmak istiyorum son zamanlarda çıkacak bir tane bile exclusive oyun yok zaten psnin oyunları pc ye getirme çabası bir hataydı bence konsol sattıracak oyunları yok ben rise of the ronin ve final fantasy için ps almam zaten çok srmez pc ye gelmesi zaten ps in servis ve cloud sisteminde geri kaldığını kabul etmelisiniz xbox oyunları yine kaliteli 2024 içinde çıkacak 4 özel oyunları var ve ilk günden gamepass e gelecek şu ekonomide ps alıp oyunları alabilecek kimse varsa saygı duyarım ne diyeyim microsoft un sandığınızdan daha büyük firma olduğunu unutmayın fanboyluk yapmıyorum microsoftun hemen pes edeceğini düşünmüyorum tamam bencede konsol konusunda ps daha iyi olabilir ama tam aynı kalibrede firmalar değiller biri yıllardır dijital iş yapan ve windows un sahibi diğeri ise yıllardır cihazlar üreten bir firma

xTURANN

80+ Silver
PS Özel Oyun değil ama GTA 6 Çıkıcak ? İlk deneyecekler PS Tarafı olacak.
Kaldı ki PS Oyunlarını PC'ye çıkartmak bir tık zorundalar. Gelirlerini hem katlıyor, hem daha fazla oyuncuya ulaşıyorlar v.b

PS İçin en son GOW : Ragnarok çıktı diye hatırlıyorum. Oynamadıysan onu oyna. Oyun yapmak kolay değil. Özellikle iyi bir oyun.
Ayrıca o da PC'ye illa ki gelecek.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Kaldı ki PS Oyunlarını PC'ye çıkartmak bir tık zorundalar. Gelirlerini hem katlıyor, hem daha fazla oyuncuya ulaşıyorlar v.b

PS İçin en son GOW : Ragnarok çıktı diye hatırlıyorum. Oynamadıysan onu oyna. Oyun yapmak kolay değil. Özellikle iyi bir oyun.
Aynı gün Xboxa da gelir GTA6. Sadece PC tarafı beklemekten kudurur 😂

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Elvan kocer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

gta 6 xbox ada gelecek ragnorok da yakında gelir pc ye
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı gün Xboxa da gelir GTA6. Sadece PC tarafı beklemekten kudurur 😂
yani biz

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
ps hakkında konuşmak istiyorum son zamanlarda çıkacak bir tane bile exclusive oyun yok zaten psnin oyunları pc ye getirme çabası bir hataydı bence konsol sattıracak oyunları yok ben rise of the ronin ve final fantasy için ps almam zaten çok srmez pc ye gelmesi zaten ps in servis ve cloud sisteminde geri kaldığını kabul etmelisiniz xbox oyunları yine kaliteli 2024 içinde çıkacak 4 özel oyunları var ve ilk günden gamepass e gelecek şu ekonomide ps alıp oyunları alabilecek kimse varsa saygı duyarım ne diyeyim microsoft un sandığınızdan daha büyük firma olduğunu unutmayın fanboyluk yapmıyorum microsoftun hemen pes edeceğini düşünmüyorum tamam bencede konsol konusunda ps daha iyi olabilir ama tam aynı kalibrede firmalar değiller biri yıllardır dijital iş yapan ve windows un sahibi diğeri ise yıllardır cihazlar üreten bir firma
PC ye getirmesi saçmaydı. Ama Last of Us gibi oyunlara Remastered yapması daha da saçmaydı. Adamlar muazzam kalitede bir oyun üstünde çalışacağına 4 senedir eski oyunlara Remastered yapıyor şaka gibi.

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Elvan kocer

gelir arttırmak okey ama konsol satışları düşüyor konsolların sonuna geldiğimizi unutmamalıyız en fazla 1 nesil daha görürüz

PC ye getirmesi saçmaydı. Ama Last of Us gibi oyunlara Remastered yapması daha da saçmaydı. Adamlar muazzam kalitede bir oyun üstünde çalışacağına 4 senedir eski oyunlara Remastered yapıyor şaka gibi.
o zaten naughty dogun suçu bu olayardan sonra naughty doga saygım azaldı

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Elvan kocer
ps nin ps plus işine girmesi ve oyunları pc ye getirmesi ps nin oyun kültürünğ değiştirmeye başladı

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
Ben sana şuana kadar PS5 özel oyunlarını sıralıyım.
1- Spiderman 2
2- Final Fantasy 16
3- Returnal
4- Demon's souls
5- Ratchet & Clank: Ayrı Dünyalar

2024'te bolca oyun geliyor zaten. Bu arada Sony çok fazla oyun yapıyor. O oyunlar PS4'e çıktığı için örnek veriyorum God of War Ragnarok gibi. Sony oyun yapmıyor diyenler var.

gcw4dhixsaaiza8-jpg.620538

son zamanlarda çıkacak bir tane bile exclusive oyun yok
Final Fantasy 7 Rebirt ve Helldrivers 2 bunları neden saymıyorsun dostum?

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Elvan kocer
1- Spiderman 2
2- Final Fantasy 16
3- Returnal
4- Demon's souls

2024'te bolca oyun geliyor zaten. Bu arada Sony çok fazla oyun yapıyor. O oyunlar PS4'e çıktığı için örnek veriyorum God of War Ragnarok gibi. Sony oyun yapmıyor diyenler var.
gerçekten bunlara özel oyun diyebiliyor musun spiderman hariç final fantasy zaten ps oyunu değil demons souls remake ratchet and clank beklentinin altında kaldı ve ps tanıtma oyunu

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
gerçekten bunlara özel oyun diyebiliyor musun spiderman hariç final fantasy zaten ps oyunu değil demons souls remake ratchet and clank beklentinin altında kaldı ve ps tanıtma oyunu
Evet özel oyun diyorum çünkü bunları sadece PS5'ten oynayabiliyorsun. Final Fantasy ps özel oyunu değil ama sadece PS'ye çıkartıyor oyun.

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Elvan kocer
1- Spiderman 2
2- Final Fantasy 16
3- Returnal
4- Demon's souls

gcw4dhixsaaiza8-jpg.620538

Final Fantasy 7 Rebirt ve Helldrivers 2 bunları neden saymıyorsun dostum?
saydım helldrivers ben oynamam zaten

Evet özel oyun diyorum çünkü bunları sadece PS5'ten oynayabiliyorsun. Final Fantasy ps özel oyunu değil ama sadece ps'ye çıkartıyor oyun.
spiderman hariç çok kaliteli sayılmazlar

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Elvan kocer
Evet özel oyun diyorum çünkü bunları sadece PS5'ten oynayabiliyorsun. Final Fantasy ps özel oyunu değil ama sadece PS'ye çıkartıyor oyun.
ve aydıklarının arasından çoğu pc ye geldi veya yakında gelecek

Kardeşim sen konuda ne dedin? Özel oyun yok demedin mi? Neden şimdi Helldrivers oynamam ben diyorsun? Böyle kaç anca.
helldrivers oynayacak kaç kişi var acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,084
Üyeler
159,713
Son üye
buğra ö.
Top Bottom