Neler Yeni

Playstation4 pro mu xbox series s mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
ikisi arasında kaldım god of war miles morales gibi exculusive leri oynamak çok istiyorum ama eski nesil series s de gamepass var ve eski nesil

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,022
İsim
izoly çalışanı
2.el ps4 alıp oyunlarını oynadıktan sonra satıp series s alırdım ben. Önceki nesil konsollar 0 alınmaz artık

ygtcntpl

80+ Bronze
Kardeşine güven ve 3-5 özel oyun için bu büyük hatayı yapma, Xbox Series S hem abilerine nazaran düşük performanslı olmasına rağmen yeni nesil, hem de boyut, temizlik, yolculuk vb. açısından çok pratik. En iyisi de Gamepass gibi dev bir hizmete sahip. Eğer yeni bilgisayar topluyor olmasaydım kesinlikle Xbox alırdım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşine güven ve 3-5 özel oyun için bu büyük hatayı yapma, Xbox Series S hem abilerine nazaran düşük performanslı olmasına rağmen yeni nesil, hem de boyut, temizlik, yolculuk vb. açısından çok pratik. En iyisi de Gamepass gibi dev bir hizmete sahip. Eğer yeni bilgisayar topluyor olmasaydım kesinlikle Xbox alırdım.
aynı şeyi düşünüyorum yazın çok fazla yolculuk yapıyorum ve gittiğim yerlerde en az 4 gün kalıyorum hem küçük hem yeni nesil zaten kesin gamepass alıcam

Top Bottom