BIOS ayarlarını sıfırlayıp kaydedip çıkıp değişiklik olup olmayacağına baktın mı?bilgisayarı açınca burası geliyor sonra kapatıp açınca düzeliyor ama sürekli burası geliyor sorun nedir biostan baktım windows boot manager en üstte seçili
Alıntıyı görüntüle
evet yaptım f9la sıfırladım ve kaydedip cıktım tekrar buraya girdiBIOS ayarlarını sıfırlayıp kaydedip çıkıp değişiklik olup olmayacağına baktın mı?
BIOS'tan Boot sekmesine girip fotoğraf atabilir misin?evet yaptım f9la sıfırladım ve kaydedip cıktım tekrar buraya girdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
eğer çözebilirsek sorunu inanılmaz mutlu olurum tesekkur ederm
Boot menüde network lan boot disable yapın...bilgisayarı açınca burası geliyor sonra kapatıp açınca düzeliyor ama sürekli burası geliyor sorun nedir biostan baktım windows boot manager en üstte seçili
Alıntıyı görüntüle
BIOS'tan Boot sekmesine girip fotoğraf atabilir misin?
bu da boot order listesi
yukarda fotograf attım bakabılır mısınız o hangısı oluyorBoot menüde network lan boot disable yapın...
Information kısmına da girip fotoğraf atar mısın?Alıntıyı görüntüle
bu da boot order listesi
yukarda fotograf attım bakabılır mısınız o hangısı oluyor
İşte burada ip4 ve pxe boot to lan yazanları disable yapın..Alıntıyı görüntüle
bu da boot order listesi
yukarda fotograf attım bakabılır mısınız o hangısı oluyor
Information kısmına da girip fotoğraf atar mısın?
deniyorum hemenİşte burada ip4 ve pxe boot to lan yazanları disable yapın..
BIOS'tan çık. Windows gelsin. Windows geldikten sonra BIOS'u güncelle. Attığım linkte BIOS Update yazanı indirip kur. Bilgisayar şarja takılı olsun. BIOS güncellerken bilgisayara sakın dokunma. Güncelleme bittikten sonra birkaç defa kendini yeniden başlatabilir ve geç açılabilir. Sonra aynı sorunun devam edip etmeyeceğine bak bakalım. https://pcsupport.lenovo.com/tr/tr/...=BIOS&id=5AC6A815-321D-440E-8833-B07A93E0428C