Pny 5070 ti vs msı 5070 gaming trio

Reaksiyon skoru
5
Merhabalar ben sisyemimi topladım fakat aldığım 9070 xt sorunlu çıktı iade edip yerine nvidia almayı düşünüyorum sizce hangisini almalıyım
Sistem özellikleri:
Amd RYZEN 7 7800x3d
Gigabayt b850 gaming wifi 6
32 gb crucial ram
1 tb kioxia depolama
Thermaltake 850w gold
5070 yeterlimi 10.000 tl fazladan vermeye gerek varmı

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Merhabalar ben sisyemimi topladım fakat aldığım 9070 xt sorunlu çıktı iade edip yerine nvidia almayı düşünüyorum sizce hangisini almalıyım
Sistem özellikleri:
Amd RYZEN 7 7800x3d
Gigabayt b850 gaming wifi 6
32 gb crucial ram
1 tb kioxia depolama
Thermaltake 850w gold
5070 yeterlimi 10.000 tl fazladan vermeye gerek varmı
sorun nedir ? belki donanımsal bir sorundur boşuna fazladan para vermeyin 5070 ti alabiliyorsanız 5070'in yüzüne bakmayın.

sorun nedir ? belki donanımsal bir sorundur boşuna fazladan para vermeyin 5070 ti alabiliyorsanız 5070'in yüzüne bakmayın.
Sorun oyuna girince 40 derecede fan 100 %100 çalisiyirdu görüntüde bozulmalar yırtılmalar freesycn premium özelliğini açınca titreme yapiyordu garantiye gönderdim iade için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Super modeller tanıtılmadan kart almayın. Pişman olacaksınız.
Super modelleri ay sonuna belki seneye cikacak diğer tüm bileşenler kurulu durumda beklmekde istemiyorum

Sorun oyuna girince 40 derecede fan 100 %100 çalisiyirdu görüntüde bozulmalar yırtılmalar freesycn premium özelliğini açınca titreme yapiyordu garantiye gönderdim iade için

Super modelleri ay sonuna belki seneye cikacak diğer tüm bileşenler kurulu durumda beklmekde istemiyorum
Siz bilirsiniz hocam para benim cebimden çıkmıyor.

ekran kartlık bir sorun yok ddu ile driverleri silip WHQL sürümünü kursanız problem %90 çözülürdü boşu boşuna fazladan para vermeyin 9070xt çok f/p şu an.

ekran kartlık bir sorun yok ddu ile driverleri silip WHQL sürümünü kursanız problem %90 çözülürdü boşu boşuna fazladan para vermeyin 9070xt çok f/p şu an.
Herşeyi denedim 2 kez yaptım hemde yani görüntü hiçbir şekilde tatmin etmiyorbozulmalar oluyor araştırdım baya ama çözüm olmadı

5070ti iyidir

Geri