- Reaksiyon skoru
- 80
Anladım kral teşekkürler.Dış basın 2026 öncesinde diyor ama bu işlerde hep bir erteleme olur. Sanırım en geç 2026 Q1
Anladım kral teşekkürler.Dış basın 2026 öncesinde diyor ama bu işlerde hep bir erteleme olur. Sanırım en geç 2026 Q1
aldığınız model ne idi ? sapphire veya gigabyte ise sorun çeken 3-5 kişi görmüştüm buna benzer.Herşeyi denedim 2 kez yaptım hemde yani görüntü hiçbir şekilde tatmin etmiyorbozulmalar oluyor araştırdım baya ama çözüm olmadı
ne zaman duyrulur acaba tahminiSuper modeller tanıtılmadan kart almayın. Pişman olacaksınız.
Gigabaytaldığınız model ne idi ? sapphire veya gigabyte ise sorun çeken 3-5 kişi görmüştüm buna benzer.
5070ti alabiliyorken 5070 BAKMAMerhabalar ben sisyemimi topladım fakat aldığım 9070 xt sorunlu çıktı iade edip yerine nvidia almayı düşünüyorum sizce hangisini almalıyım
Sistem özellikleri:
Amd RYZEN 7 7800x3d
Gigabayt b850 gaming wifi 6
32 gb crucial ram
1 tb kioxia depolama
Thermaltake 850w gold
5070 yeterlimi 10.000 tl fazladan vermeye gerek varmı
Hocam en ucuz 5070 ti pny Alınır mı? ille msı gigabayt.asus gibi modellermi almali onlara param yetmiyor5070ti alabiliyorken 5070 BAKMA
inan bana pny daha iyi XD gigabytenin aouros harici herhangi bir modeli alınmazHocam en ucuz 5070 ti pny Alınır mı? ille msı gigabayt.asus gibi modellermi almali onlara param yetmiyor
asus prime modelinin fiyatı çok iyi ona bakabilirsiniz 9070xt kullanıp sorun yaşayan insan yok denilecek kadar az yaşayan insanlarda sapphire veya gigabyte de yaşamış en çok gigabyte tabii.Gigabayt
Peki son olarak başlıkta olduğu gibi 5070 in iyisnimi alayim yoksa 5070 ti ucuzunumu bu ikinci teknolojik alet vakam bir daha aynisi yasansin istemiyorum hamgisi daha garanti olurinan bana pny daha iyi XD gigabytenin aouros harici herhangi bir modeli alınmaz
asus prime modelinin fiyatı çok iyi ona bakabilirsiniz 9070xt kullanıp sorun yaşayan insan yok denilecek kadar az yaşayan insanlarda sapphire veya gigabyte de yaşamış en çok gigabyte tabii.
5070 Tİ tabii ki.Peki son olarak başlıkta olduğu gibi 5070 in iyisnimi alayim yoksa 5070 ti ucuzunumu bu ikinci teknolojik alet vakam bir daha aynisi yasansin istemiyorum hamgisi daha garanti olur
Alınır PNY kalitelidir. İlla asus msi falan almana gerek yok. Ben colorful igame 5070ti ultra w çok iyi kart. 2000rpm'de dahi çalışsa sesini duymuyorum. 2 gündür Adana herhalde 50 derece falan bir tek bu 2 gün 70 dereceyi fazla gördüm onun dışında 60'larda çalışıyor. Kasam da bitfenix mh 100. Yani illa asus msi almana gerek yok.Hocam en ucuz 5070 ti pny Alınır mı? ille msı gigabayt.asus gibi modellermi almali onlara param yetmiyor