Eve gelir gelmez baktım, kontrol ettim; lehimler vs. çiçek gibi. Sanırım kötü bir tercih yapmamışımTaklit olduğunu duymak güzel, ama ben kim olduğunu bilmiyorum insta ile pek aram yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kart güzel knk Ultra W OC dimi bende 2 tane var. Memnunum birileri tepe model diyorda, değil fakat sıcaklıkları iyi bende oyunlarda en fazla 65 gördüm (hatta görmedim, 62 fln oluyor). Asus ile tasarımları birbirine benziyor. Hatta Colorful'un tepe modeli, Asus'un tepe modelinden daha iyi öyle diyeyim. Tek işte bu konudaki gibi üretim hatasına denk gelirsen, iade veya değişim yapacaksın. İncehesaptan aldıysan kolay, ilgilenirler.
Bu forumda bazılarını anlamıyorum, bir ürünü öneriyorlar altına neden bunu öneriyorsunuz neye dayanarak bu iyi diyorsunuz diyorum cevap olarak “çok köklü marka nasıl bilmezsin” “cahil misin sen git o bildiğin markayı al” gibi saçma sapan cevaplar geliyor, biri de bu ürün şundan dolayı iyi buna dayanarak kaliteli diyorum demiyor tek işleri saldırmak. O yüzden burada yapılan hiçbir öneriyi kendiniz iyice araştırmadan uygulamayın bence herkese tavsiyemdir.5070 pny marka ekran kartı arkasındaki bütün lehimler bir birine girmiş yamuk yumuk ve bir birine temaslı bu foruma girdim hekes övüyordu kartı aman şöyle iyi böyle iyi eski köklü marka buyrun daha lehim işini beceremiyorlar statik poşeti açmadan çektim telefon kamerada çok iyi degil ama bir çoğu bir birine degıyor ve kendı yerlerinde degıl yada sac teli kadar lehim tutmuş