bende kararsız kaldım ya babamın iş yeri için alıcazda bi GPUAlın hocam bu fiyata kaçmaz. Alabileceğiniz en üst modellerden birisi.
Ne için almayı planlıyorsunuz? Eğer sadece iş programları içinse pek mantıklı bir tercih olmayabilir. O konuda bilgim yok maalesef. Fakat oyun amaçlı kesin alınır.bende kararsız kaldım ya babamın iş yeri için alıcazda bi GPU
bütçe 22k
Ben aldım topramPeki, bu saticidan alinir mi?
şirket programları genelde ama arada bende geçip oynuyorum oyun ayrıca güçlü bir GPU lazım hem donanımsal hem vram açısından.Ne için almayı planlıyorsunuz? Eğer sadece iş programları içinse pek mantıklı bir tercih olmayabilir. O konuda bilgim yok maalesef. Fakat oyun amaçlı kesin alınır.
XLR8 yerine Ventus öneriyor ve suç bizde öyle mi? Çöpe çöp dediğimiz için uyarı alıyoruz. Saçmalığa bak.Tamam arkadaşlar uzatmayın.
çöp de değil abartma sendeXLR8 yerine Ventus öneriyor ve suç bizde öyle mi? Çöpe çöp dediğimiz için uyarı alıyoruz. Saçmalığa bak.
Uyarıyı ben atmadım ama kurallarda gayet açık belirtiliyor, burda şikayet etmenin bi anlamı yok.XLR8 yerine Ventus öneriyor ve suç bizde öyle mi? Çöpe çöp dediğimiz için uyarı alıyoruz. Saçmalığa bak.
Gayette çöp. Cayır cayır yanan kalitesiz bir kart. Beleş vermedikleri sürece para etmez.çöp de değil abartma sende
Aşırı saçma bir kural. Çöpe çöp demek yasak olmamalı. Ne diyelim övelim mi bu para etmez kartı.Uyarıyı ben atmadım ama kurallarda gayet açık belirtiliyor, burda şikayet etmenin bi anlamı yok.
Ayrıca sana sus demedim farkındaysan, uzatmayın arkadaşlar dedim yani genel konuştum neyin triplerine giriyorsun anlamadım.