Havale?Sipariş başarısız oldu hocam . Bakiye için banka ile iletişime geçtim 1 iş günü sonrası bakiye geri aktarılır dedi . Sağlık olsun yapacak bir şey yok .
Havale?Sipariş başarısız oldu hocam . Bakiye için banka ile iletişime geçtim 1 iş günü sonrası bakiye geri aktarılır dedi . Sağlık olsun yapacak bir şey yok .
İki seri de bir değişiyorsun ileriye dönük süperleri bekle 12gb vram almaknk sepette bekliyor lsammı almasammı şey yapadım ya ne dşyosun son kararda
büyük ihtimalle haftaya yine yaparlar. kartı ayarlayın şimdidenBen kaçırdım ya benim karta taksit yapmıyorlardı, yapanı bulayım derken. Buna alternatif başka satış var mı
Süper beklenmez, gpu fiyatları artacak zatenİki seri de bir değişiyorsun ileriye dönük süperleri bekle 12gb vram alma
peki hocam ryzen 5 7600 var islemciyi mi degiseyimÇok bi fark yok masrafa değmez gibi. Ama nvidia gecmek istiyorum derseniz gecilir.
Oyunlar icin işlemcinizi değiştirmeye hiç gerek yok. 7600 serisinden sonra oyunlarda cok bir fark olmuyor ama fiyat olarak 2-3 kat ödemeniz gerekiyor hic ellemeyin.peki hocam ryzen 5 7600 var islemciyi mi degiseyim
bir 5070ti kulanıcısı olarak 2k gtaVI da bile 12 gb sıkıntı çıkarmaz ve gerçeknten 3 fanlı 27 bine bedavaya gitmiş kart.12 GB vram AAA oyunlarda güldürmüyor ya 5070 TI en mantıklı kart 5000 serisinde