❌İndirim Bitti! PNY RTX 5070 26.999₺

1 haftadır kart bakıyorum ; Kafamda 5070 yoktu . 5070ti-9070xt arası gidip geliyordum . Bunu alırken çoklu kart ile ödeme seçeyim dedim . Sayfa yenilenince ilk karttan ödemeyi çekti sipariş başarısız siparişlere düştü . Kuzey tekinoğlu gibi elimde güllerle kaldım aw . İşin kötü yanı başka kart indirime girerse alamayacağım . Allah bilir bunun ödemesi ne zaman geri düşer …

1 haftadır kart bakıyorum ; Kafamda 5070 yoktu . 5070ti-9070xt arası gidip geliyordum . Bunu alırken çoklu kart ile ödeme seçeyim dedim . Sayfa yenilenince ilk karttan ödemeyi çekti sipariş başarısız siparişlere düştü . Kuzey tekinoğlu gibi elimde güllerle kaldım aw . İşin kötü yanı başka kart indirime girerse alamayacağım . Allah bilir bunun ödemesi ne zaman geri düşer …
Arayıp destek alın hocam siparişi oluşturmak istiyorsanız stok bitti sanırsam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu sefer gerçekten tükendi :D
tekrar stoklarda bitiremiyorlar :D

yaklaşık 1 aydır 5070ti bekliyorum gelmiyor alsak mı ya bunu fiyatı da çok iyi bilemedim

yaklaşık 1 aydır 5070ti bekliyorum gelmiyor alsak mı ya bunu fiyatı da çok iyi bilemedim
Vatan pc dışında 5070ti indiren pek görmedim bende ti düşünüyordum ama denk gelmedi. Bundan sonra da indirim yapacaklarını ben düşünmüyorum hocam o yüzden 5070 aldım kapattım konuyu.

knk sepette bekliyor lsammı almasammı şey yapadım ya ne dşyosun son kararda
Türk lirası açısından konusuyorum yılbaşından sonra doları salacaklar TL olarak bu birimde 5070 olmayacak bundan eminim ben. Ama bişey indirimde ya da zam gelecek diye de alınmaz ihtiyac varsa alınır.

Arayıp destek alın hocam siparişi oluşturmak istiyorsanız stok bitti sanırsam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tekrar stoklarda bitiremiyorlar :D
Sipariş başarısız oldu hocam . Bakiye için banka ile iletişime geçtim 1 iş günü sonrası bakiye geri aktarılır dedi . Sağlık olsun yapacak bir şey yok .

Geri