🔥İndirim POCO F6 512GB 12GB Ram + Anker Q21i 21.099TL

Bence acelen yoksa az sabret. bi indirim daha olablir. media markt bazan acayip indirim yapıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

konusu burda.
Hocam peki kameraları dışında artıları eksileri nelerdir poco ile bende Samsung istiyorum ama çok pahalı şuan

Bu fiyata bu telefon çok iyi amiral seviyesi işlemcisi güçlü ben kullanıyorum batarya performansı stabilizesi falanda çok iyi kamerası normal kullanıcıyı fazlasıyla tatmin eder

Hocam peki kameraları dışında artıları eksileri nelerdir poco ile bende Samsung istiyorum ama çok pahalı şuan
Samsungun sitesinden bak cihaz da yok yok. hızlı şarjdan kablosuz şarj uygulamalar yağ gibi son güncelleme var geldi. batarya ben ful internet banka watsaap takılıyorum 8 saat 10 dakka ekran süresi kalan %36 oyun yok.

Son düzenleme:
7550 MAH bataryalı telefon en az 230 gram falan olur, diğer türlü de komple plastik olur hayır gelmez o işten. Gereksiz abartı bir değer.
pocolar genelde plastik olur hocam zaten alüminyum olması süpriz olur. şuana kadar sadece poco f2 pro, f6 pro ve f7 pro/ultra alimünyum kasa ile geldi. f1den f6ya kadar hepsi plastik kasa telefonlardı sadece pro modelleri alimünyum yapıyor xiaomi

umarım bu yanıt yeterli olmuştur. poco f6yı a55 ile değil a35 veya a36 ile kıyaslayabilirsin
Alıntıyı görüntüle

Senin adına üzüldüm. Karşıdakinin kim olduğunu bilmeden önyargılısın.

Hala a36 diye tutturuyorsun. A55 ile bir sürü karşılaştırmalı video var. A35/56 ile yok çünkü aynı zamanda çıkmadı. Üstelik sadece bir sensor yok bu telefonlarda. a35 deki ultra geniş ve ön kamera kötü. Herşeyi kağıt üstünde karşılaştırmak ile olmuyor. Gerçek dünya testi diye bir şey var. Öğren biraz. Yapay zekayla olsaydı bu iş telefon incelemesi olmazdı. Herkes yapay zekaya sorup öğrenirdi. Dünyadaki bütün telefon inceleyenler telefon incelemesini acil bıraksın. Bundan sonra yapay zeka ile kağıt üstünde karşılaştırıp hangisi iyi karar vericez. Biraz gsmarena, phonearena, dxo gibi sitelerdeki incelemeleri oku bilgilen.

Senin adına üzüldüm. Karşıdakinin kim olduğunu bilmeden önyargılısın.

Hala a36 diye tutturuyorsun. A55 ile bir sürü karşılaştırmalı video var. A35/56 ile yok çünkü aynı zamanda çıkmadı. Üstelik sadece bir sensor yok bu telefonlarda. a35 deki ultra geniş ve ön kamera kötü. Herşeyi kağıt üstünde karşılaştırmak ile olmuyor. Gerçek dünya testi diye bir şey var. Öğren biraz. Yapay zekayla olsaydı bu iş telefon incelemesi olmazdı. Herkes yapay zekaya sorup öğrenirdi. Dünyadaki bütün telefon inceleyenler telefon incelemesini acil bıraksın. Bundan sonra yapay zeka ile kağıt üstünde karşılaştırıp hangisi iyi karar vericez. Biraz gsmarena, phonearena, dxo gibi sitelerdeki incelemeleri oku bilgilen.
Teknoloji siteleri genel mantığa uymayan şeyleri genellikle markalardan para almadan söylemezler burada xiaomi'den para almayan bir kanaldan benim dediğime ters düşecek bir şey duyman mümkün değil ama elbette ki poco telefonlar için kamerası çok iyi çekiyor be abi gündüz de çok iyi çekiyor gece de çok iyi çekiyor diyen kanallar olabilir ama xiaomi'den para almıştır o kanallar. Her gördüğün ak sakallıyı dededen sanarsan senin işin zor dolandırırlar seni.

Son düzenleme:
Teknoloji siteleri genel mantığa uymayan şeyleri genellikle markalardan para almadan söylemezler

Yazıyı görünce aklıma geldi hocam, Poco X7 Pro'nun bildiğiniz üzere ciddi bir şebeke sorunu var baya bir insan mağdur bu durumdan.

X7 Pro'yu inceleyen kanallara baktığımda videolarda telefonun bu dezavantajını söylemediklerini gördüm o yüzden bu konularda tek bir kaynağa bakmamak lazım.

Kısaca önerim tek bir kaynağa bakmayın araştırma yapın ve kullanıcı yorumlarınıda dikkate alın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7550 MAH bataryalı telefon en az 230 gram falan olur, diğer türlü de komple plastik olur hayır gelmez o işten. Gereksiz abartı bir değer.

Evet hocam zaten telefonlar Türkiye'ye gelince gördüğüm kadarıyla en fazla 6000 mAh değerlerinde getiriyorlar

Bu sefer güzel işte

Telefonun kamerası S24FE'ye göre düşük kalır tabii ki ama çamur bir görüntüsü yok yani üzmez diye düşünüyorum

Rom desteği varsa bol custom geliyosa belki iş görür ama pocolar çok kalitesiz
İçine bı tik piyasadan iyi işlemci atıp hintlileri dolandiriyolar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,137
Üyeler
184,737
Son üye
Killhoray
Geri