Yardım Poco f6 USB-C to HDMI/DisplayPort destekli'mi

GökTürkHan

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,205
Türk telekom sınırsız izle paketim var netflix'de kullanıcam ama aradım sadece mevcut sim.kartının takılı oldugu cihazda gecerli dediler telefonun ekranını laptopa yansıtmak istiyorum desteği yok galiba nasıl çösebilirim bunu laptoptan film izlemek istiyorum

Türk telekom sınırsız izle paketim var netflix'de kullanıcam ama aradım sadece mevcut sim.kartının takılı oldugu cihazda gecerli dediler telefonun ekranını laptopa yansıtmak istiyorum desteği yok galiba nasıl çösebilirim bunu laptoptan film izlemek istiyorum
Yanlış bilmiyorsam laptoplardaki hdmi sadece çıkış. Ekran aktarmak istiyorsanız scrcpy kullanabilirsiniz ama siyah ekrandan ötesine geçemeyeceksiniz muhtemelen.

Yanlış bilmiyorsam laptoplardaki hdmi sadece çıkış. Ekran aktarmak istiyorsanız scrcpy kullanabilirsiniz ama siyah ekrandan ötesine geçemeyeceksiniz muhtemelen.
Hocam nasıl yansıtabilirim usb'den falan internet gerekmeden

Hocam nasıl yansıtabilirim usb'den falan internet gerekmeden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama boşa uğraşmayın netflix gibi drm korumalı içerikleri bu şekil yansıtamaz/yayınlayamazsınız.
Usb hub ile hdmi yansıtılabilir fakat bu da laptopa mümkün değil monitör veya tv lazım.

Ama boşa uğraşmayın netflix gibi drm korumalı içerikleri bu şekil yansıtamaz/yayınlayamazsınız.
Usb hub ile hdmi yansıtılabilir fakat bu da laptopa mümkün değil monitör veya tv lazım
Hocam bu çipli typce c hdmı dönüştürücü varmış ondan alsam birde bu görüntüyü hdmı'dan usb-c'yede dönüştürüp laptopa yansıtsam

Usb hub ile hdmi yansıtılabilir fakat bu da laptopa mümkün değil monitör veya tv lazım.
https://pibox.in/product/gen3-pibox...-mobile-phone-pc-and-mac-laptop-hdtv-sep2024/ hocam bunu TR içi bulabilir miyiz veya bu siteden gelir mi.kaça gelir bilgin var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,254
Üyeler
183,252
Son üye
grgnhls
Geri