Neler Yeni

POCO telefon Hakkında Soru

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
adamların bir şeyi var ama , adamlar kamerayı ve performansını tam iyi yapıyor mesela mi 11 lite ağırlık ve kamerasıyla öne çıkıyor?
Mi 11 lite’nin samsung tarafından rakibi A52 kamera konusunda daha
İyi mesela. Samsungun yazılımıda stabil
Mesaj otomatik birleştirildi:

şöyle bişey de var
markaların satma oranı garantili telefonlarda
bi o kadar da kaçak satılıyor mesela bizim memlekettekilerin çoğu kaçak redmi kullanıyor ben bile 😁
Kaçak nasıl oluyor ki? İmei numarası eski telefon olarak mı görünüyor?

Son düzenleme:

Flowy*

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ahmet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon Önerileri , Toplama pc , Ekran Kartı voltajı
Mi 11 lite’nin samsung tarafından rakibi A52 kamera konusunda daha
İyi mesela. Samsungun yazılımıda stabil
yazılım işte bu , xiominin yazılımı stabil ve güzel olsaydı ne güzel olurdu işte

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
MIUI 12.5 ile sorunların %90' ı düzelmiş lakin hala aksaklıklar var. Düzelir muhtemelen. Hafif kasıyor. Redmi Note9S CURTANA Global. Manuel güncelledim sizde çıkmayabilir. TR' lere ise güncelleme menüsünden direkt geldi. Onun dışında şuan gayet stabil bir MIUI olmuş. XIAOMI sonunda sorunları düzeltiyor. Android 12 gelince insallah başa dönmez.

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
yazılım işte bu , xiominin yazılımı stabil ve güzel olsaydı ne güzel olurdu işte
Ya işte dedim ya yazılımı çok stabil olursa ona göre de fiyatı artar yazılıma yatırım yapacağı için

Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Darth Vader
MIUI 12.5 ile sorunların %90' ı düzelmiş lakin hala aksaklıklar var. Düzelir muhtemelen. Hafif kasıyor. Redmi Note9S CURTANA Global. Manuel güncelledim sizde çıkmayabilir. TR' lere ise güncelleme menüsünden direkt geldi. Onun dışında şuan gayet stabil bir MIUI olmuş. XIAOMI sonunda sorunları düzeltiyor. Android 12 gelince insallah başa dönmez.
Bende Mi 9 T var ve ben en yeni MIUI 12 yi kullanıyorum miuimix. Bence çok hantal ve yavaş ram yiyen bir şişirilmiş bir rom.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Bende Mi 9 T var ve ben en yeni MIUI 12 yi kullanıyorum miuimix. Bence çok hantal ve yavaş ram yiyen bir şişirilmiş bir rom.
12.5 yok o cihazda sanırım. PRO olanda vardı. Garantin yoksa bootloader ile indirmeyi deneyebilirsin. 12.1.4.0 dimi şuanki sürüm?

Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Darth Vader
12.5 yok o cihazda sanırım. PRO olanda vardı. Garantin yoksa bootloader ile indirmeyi deneyebilirsin. 12.1.4.0 dimi şuanki sürüm?
Hocam bende sizin romdan daha yeni sürüm var. Bende şuan 12.6 var tam sürüm 12.9.28 sizinki eski asıl ve belirttiğim gibi miuimix kullanıyorum zaten.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Xiaomi yazılımına bu kadar sövüyorsunuz ancak LG'nin yazılım sorunları Xiaomi'den onlarca kat daha beter. Telefonun ekranını her 2 açılışından 1'inde işletim sistemi çöküyor.

Flowy*

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ahmet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon Önerileri , Toplama pc , Ekran Kartı voltajı
Xiaomi yazılımına bu kadar sövüyorsunuz ancak LG'nin yazılım sorunları Xiaomi'den onlarca kat daha beter. Telefonun ekranını her 2 açılışından 1'inde işletim sistemi çöküyor.
benim sövdüğümü ve diğerlerinin sövdüğünü nereden gördünüz?

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
benim sövdüğümü ve diğerlerinin sövdüğünü nereden gördünüz?
1- Foruma ilk günlerden beri üye bu zamana kadar birçok telefon konusuna girmiş olmalı.
2- Size sövdünüz demedi.

Top Bottom