Bootloader kilidini açın ve en güncel sürümü Fastboot ile kurun. O zaman bu sorunlar olmayabilir. OTA ile kurunca genelde hep sorunlu oluyor. Ayrıca bu telefona Windows 10/11 kurabiliyorsun SD 732G olduğundan.Android 11 güncellemesi sonrası pilde ciddi bir düşüş yaşadım. Bu nedenden ötürü telefonu tekrar android 10 sürümüne çevirmek istiyorum. Bu işlemi nasıl yapabilirim? Herhangi bir sakıncası var mıdır?
@EFI Shell sana yardımcı olabilir ama yapman gerekenler Cihazin BootLoader kilidini açman gerekecek ardından Telefonun işletim sistemini TWRP yardımıyla silmen sonra Stock Android 10 flashlaman gerekAndroid 11 güncellemesi sonrası pilde ciddi bir düşüş yaşadım. Bu nedenden ötürü telefonu tekrar android 10 sürümüne çevirmek istiyorum. Bu işlemi nasıl yapabilirim? Herhangi bir sakıncası var mıdır?
TWRP gereksiz. Stock ROM kurulumu kendi hallediyor zaten.@EFI Shell sana yardımcı olabilir ama yapman gerekenler Cihazin BootLoader kilidini açman gerekecek ardından Telefonun işletim sistemini TWRP yardımıyla silmen sonra Stock Android 10 flashlaman gerek
Yanlış bir hatadan biz sorumlu değil
Bazı kişiler endonezya Rom'u daha stabil gibi yorumlar yapıyorlar. Şuan benimkinde TR romu sizce geçmeye değer mi?TWRP gereksiz. Stock ROM kurulumu kendi hallediyor zaten.
Hiç kullanmadım ama geçenlerin geçme sebebi Google Kişiler vs. yerine MIUI Kişiler vs. uygulaması olduğu için.Bazı kişiler endonezya Rom'u daha stabil gibi yorumlar yapıyorlar. Şuan benimkinde TR romu sizce geçmeye değer mi?