benimki 12.5.4 şuan farkı ne ki bir zararını mı gördünüzTelefon alalı 1 haftayı bulmak üzere arkadaşlarım MIUI 12.5.4 güncellemesini alırken ben MIUI 12.5.2'de kaldım. Yardımlarınıza ihtiyacım bulunmakta.
ROM? Arkadaşınınki Global seninki tr olabilir.Telefon alalı 1 haftayı bulmak üzere arkadaşlarım MIUI 12.5.4 güncellemesini alırken ben MIUI 12.5.2'de kaldım. Yardımlarınıza ihtiyacım bulunmakta.
Arkadaşlarımınki de Poco X3 proArkadaşlarınızın telefonu nedir? Poco, Mi serisine göre güncellemeleri biraz daha geç alabiliyor.
İkimizinki de globalROM? Arkadaşınınki Global seninki tr olabilir.
Bazen gecikme ola biliyorTelefon alalı 1 haftayı bulmak üzere arkadaşlarım MIUI 12.5.4 güncellemesini alırken ben MIUI 12.5.2'de kaldım. Yardımlarınıza ihtiyacım bulunmakta.
Tek farkımız onun 5 ay önce almış olması başkaArkadaşlarımınki de Poco X3 pro
Mesaj otomatik birleştirildi:
İkimizinki de global
Tek farkımız arkadaşım telefonu 5 ay önce almış olmasıArkadaşlarımınki de Poco X3 pro
Mesaj otomatik birleştirildi:
İkimizinki de global
Bilmiyorum o zaman geçici bir sorundur büyük ihtimalle. Arkadaşlarınızın telefonu güncellemeyi alalı ne kadar zaman oldu?Arkadaşlarımınki de Poco X3 pro
Onu bilmiyorum işteBilmiyorum o zaman geçici bir sorundur büyük ihtimalle. Arkadaşlarınızın telefonu güncellemeyi alalı ne kadar zaman oldu?
Herhalde yakın zamanda almışlardır ve sizinkine de çok geçmeden gelecektir. Poco gibi bir telefonda bu tür bir durum yaşanması olası.Onu bilmiyorum işte