kahin arkadaşları etiketleyelimpoco x 3 pro kullananlara bir kaç sorum olacak
Ee. sorularını biz mi tahmin ediyoruz
telefona sahip olan yazcak ben de ona yazacaktım da madem çok ısrar ettinizkahin arkadaşları etiketleyelim
oyun oynamayacaksan a52 falan. işlemcisi dışında leş gibi tel.telefona sahip olan yazcak ben de ona yazacaktım da madem çok ısrar ettiniz
.
-gündelik , sosyal medyada vs gezerken ısınma yapıyor mu
- 120hz bazen sosyal medyada 60hz ye vs düşüyor diye yorumlar okumuştum doru mudur
-fazla oyun oynayan birisi değilim PUBG vs oynamıcam (başka oyunlara bakarım da ağır oyunlar oynamam)
-bataryası nasıl gidiyor hızlı mı bitiyor yavaş mı
- eğer bu sana olmaz vs diyorsanız bütçeyi az çok tahmin etmişsinizdir başka önereceğiniz ne var ?
bi inceleme izlemiştim adam diyo- oyun oynamacaksanız da alabilirsiniz çünkü işlemci denen telefonun hızını vs de belirler günlük hayatta daha performans alırsınız vsoyun oynamayacaksan a52 falan. işlemcisi dışında leş gibi tel.
Bataryası da gayet güzel.Kamera açısından da bence çok kötü değil.Tasarım tartışılır.oyun oynamayacaksan a52 falan. işlemcisi dışında leş gibi tel.
youtubedeki incelemelerin %99u para karşılığı zaten. açıkcası kalınlığı 9.4 olan cihaza para vermem. 7/24 oyun oynayan birisiysem alırdım. uygun fiyata sd860 işlemcisi var.bi inceleme izlemiştim adam diyo- oyun oynamacaksanız da alabilirsiniz çünkü işlemci denen telefonun hızını vs de belirler günlük hayatta daha performans alırsınız vs
intel 11. nesli olan da sadece oyun ve montaj mı yapıyor hiç youtubede, goooglede vs gezinmiyor mu-
hem uzun çmürlü olur diye düşünüyorum ondan
a52 ye bütçeyi çıkartamam maalesef
oynayacağım oyunları deyim sanayoutubedeki incelemelerin %99u para karşılığı zaten. açıkcası kalınlığı 9.4 olan cihaza para vermem. 7/24 oyun oynayan birisiysem alırdım. uygun fiyata sd860 işlemcisi var.
3700-3800 fiyat civarlarındagit note 10 pro al o daha iyi
Dostum özel dm falan değil burası konu açıyorsun ve boş boşuna almak istediğin cevabı uzatıyorsun. "Kullananlara sorum var" demek yerine sorularını yazabilirdin en başta.telefona sahip olan yazcak ben de ona yazacaktım da madem çok ısrar ettiniz
.
-gündelik , sosyal medyada vs gezerken ısınma yapıyor mu
- 120hz bazen sosyal medyada 60hz ye vs düşüyor diye yorumlar okumuştum doru mudur
-fazla oyun oynayan birisi değilim PUBG vs oynamıcam (başka oyunlara bakarım da ağır oyunlar oynamam)
-bataryası nasıl gidiyor hızlı mı bitiyor yavaş mı
- eğer bu sana olmaz vs diyorsanız bütçeyi az çok tahmin etmişsinizdir başka önereceğiniz ne var ?
özel dm den yazmıyacaktım zaten dostum, x kişisi bende var buyur kardeşim vs diyince ona direkt bu sohbetten yazacaktım zaten yazmışım da sorularımı uzatmanın anlamı yokDostum özel dm falan değil burası konu açıyorsun ve boş boşuna almak istediğin cevabı uzatıyorsun. "Kullananlara sorum var" demek yerine sorularını yazabilirdin en başta.