Yardım Poco x3 pro ses tuşu takılı kaldı yardımmm

TİTAN.

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,603
Dostlar cihazın ses tuşu takılı kaldı sanırım yada yazılımsal bir sıkıntı kendi kendine sesi kısıyor ne yapmalıyım acil yardım lazım :/
Bu durum beni çok kötü etkiliyor sesi arttırmama izin vermiyor kapat aç yaparkende fastboot menüsüne giriyor yani yüzde yüz eminim tuş takılı kalıyor :/

Dostlar cihazın ses tuşu takılı kaldı sanırım yada yazılımsal bir sıkıntı kendi kendine sesi kısıyor ne yapmalıyım acil yardım lazım :/
Bu durum beni çok kötü etkiliyor sesi arttırmama izin vermiyor kapat aç yaparkende fastboot menüsüne giriyor yani yüzde yüz eminim tuş takılı kalıyor :/
Normal sıkıntı bu genelde bekleyerek geçer ve ya tuşa durmadan bas çek dene

Tuş takili değil bu bendede var xiaomilerin çoğunda oluyor ara sıra sanırsam yazılımsal
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl yani kanka ?
Ya bekleyeceksin düzelicek yada tuşa durmadan 1 dakika felan bas çek düzeliyor o yontemlede

Bende xiaomi X3 pro kullanıyorum arada oluyo banada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,210
Üyeler
192,647
Son üye
tyreat
Geri