Neler Yeni

Poco X3 Pro'nun sorunları var mıdır?

şahin doğan

80+ Platinum
dediğin şey şuna benziyor
oyun bilgisayarı günlük kullanım için uygun mu sence?
ne alaka ? oyun bilgisayarı alırken ekranın kalitesine malzeme kalitesine bakmıyormusun sadece bu daha iyi işlemci var deyip mi bilgisayar alıyorsun ?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Gündelik kullanım için Android önermem. İphone 7 serilerine yönelebilirsiniz hala daha taş gibi telefonlar. Kasma, donma gibi sorunlarla iphone 6 hariç hiç bir telefonda yaşamadım.
İphone 7 ne hocam? Koyu iphone fanboyları bile önermez. Mi note 10 lite/mi11 lite ile ip7 arasında çağ var.

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
İphone 7 ne hocam? Koyu iphone fanboyları bile önermez. Mi note 10 lite/mi11 lite ile ip7 arasında çağ var.
Şuana kadar iphone, samsung, huawei, xaomi gibi telefonları kullandım ama instagram, facebook, whatsapp gibi uygulamalarda kat kat daha optimize çalışıyor iphone'lar. Kulanmasan haklısınız derdim ancak kullandığımdan söylüyorum. Benim tercihim ne olursa olsun iphone serisi bir telefon olurdu. İphone 6s' e kadar alınabilir bence.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Şuana kadar iphone, samsung, huawei, xaomi gibi telefonları kullandım ama instagram, facebook, whatsapp gibi uygulamalarda kat kat daha optimize çalışıyor iphone'lar. Kulanmasan haklısınız derdim ancak kullandığımdan söylüyorum. Benim tercihim ne olursa olsun iphone serisi bir telefon olurdu. İphone 6s' e kadar alınabilir bence.
Hocam cu bile alırım iphone 6s/7 almam. Ekran, batarya, RAM, depolama, malzeme(evet) yukarıda sayılan modellere göre ÇÖP. sırf instada HİKAYE atarken daha iyi diye alınmaz ki bu bile tartışılır çünkü konu iphone 7.

Raze8165

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Atakan Küçükgökçe
babanız aldığı için arkadaşdamı alsın gündelik kullanımda neden ıps ekran ? neden rakiplerine göre daha kötü kamera ? neden daha kötü malzeme kalitesi ?
Malzeme kalitesi mi 11 lite ve note 10 dan daha iyi

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
Hocam cu bile alırım iphone 6s/7 almam. Ekran, batarya, RAM, depolama, malzeme(evet) yukarıda sayılan modellere göre ÇÖP. sırf instada HİKAYE atarken daha iyi diye alınmaz ki bu bile tartışılır çünkü konu iphone 7.
Evet RAM diyorsunuz ama iphone optimizasyonunu bilmiyorsunu sanırım. İphone x modelinde bile 3 gb ram var ama çatır çatır çalışıyor telefon.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Depolama olarak 64 GB modeller gayet yeterli bence. Ekran olarak 720p ancak telefon boyutu zaten küçük bu yüzden ekranda herhangi bir bulanıklık yaşamadım.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Malzeme kalitesi mi 11 lite ve note 10 dan daha iyi
Hangi telefonun?
Evet RAM diyorsunuz ama iphone optimizasyonunu bilmiyorsunu sanırım. İphone x modelinde bile 3 gb ram var ama çatır çatır çalışıyor telefon.

Depolama olarak 64 GB modeller gayet yeterli bence. Ekran olarak 720p ancak telefon boyutu zaten küçük bu yüzden ekranda herhangi bir bulanıklık yaşamadım.
Alınmaz. 2018' de falan alınırdı belki. Yıl 2021. Çoğu özellikten yoksun.

Raze8165

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Atakan Küçükgökçe
Hocam bizde alalım cu ne ?

Hangi telefonun?

Alınmaz. 2018' de falan alınırdı belki. Yıl 2021. Çoğu özellikten yoksun.
Poco x3 Pro daha iyi malzemesi her 2sinden de sanırım

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Hocam bizde alalım cu ne ?

Poco x3 Pro daha iyi malzemesi her 2sinden de sanırım
Mi 11 lite' dan malzeme kalitesi iyi olamaz önce onu bi unut. 10' dan belki iyidir ama sanmıyorum aynı olabilir. Lakin mi 11 lite' dan bırakın iyi olmayı malzemede yarışamaz bile. Kamera ve ekranda öyle.

Raze8165

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Atakan Küçükgökçe
Mi 11 lite' dan malzeme kalitesi iyi olamaz önce onu bi unut. 10' dan belki iyidir ama sanmıyorum aynı olabilir. Lakin mi 11 lite' dan bırakın iyi olmayı malzemede yarışamaz bile. Kamera ve ekranda öyle.
Pardon karıştırmışım. Note 10 dan iyi diyecektim bayağı bir inceleme izledim 2 telefonun karşılaştırmasını ve 2 sinden birini alacağım yakın zamanda Poco X3 daha iyi diyorlardı çoğunda sanırım malzeme olarak

şahin doğan

80+ Platinum
Top Bottom