şahin doğan
80+ Platinum
neden öneriyorsun onu da açıkla bariBabam almasada önerirdim ne alakası var?
İnsanlara iftiara atma bence.
neden öneriyorsun onu da açıkla bariBabam almasada önerirdim ne alakası var?
İnsanlara iftiara atma bence.
Açıkladım zaten, anlamadıysan kendi sorunun.neden öneriyorsun onu da açıkla bari
gündelik telefon alacak birine performansı daha iyi diye telefon öneriyorsun kameradan, ekrandan, malzeme kalitesinden vazgeçip performansı daha iyi diye telefon önermek nedir ? sen yazmandan ben söyleyeyim FAN BOYAçıkladım zaten, anlamadıysan kendi sorunun.
Fanboy tamam knk.gündelik telefon alacak birine performansı daha iyi diye telefon öneriyorsun kameradan, ekrandan, malzeme kalitesinden vazgeçip performansı daha iyi diye telefon önermek nedir ? sen yazmandan ben söyleyeyim FAN BOY
telefonu benim babam aldı ?bu arkadaşın dediklerini ciddiye almanızı tavsiye etmem babası almış diye öneriyor kamerası neye göre yeterli onu bile bilmiyordur gündelik kullanımda ne kadar performans farkı olacak. gündelik için telefon isteyen kişiye x3 pro önermek
o arkadaşın babası da almıştelefonu benim babam aldı ?
X3 Pro oyun telefonu çünkü. Gündelik kullanım için oyuncu telefonu almak mantıklı mı sence?neden poco almayayım ki
babam kullanıyor 128gb lık modelini baya güzel
Bence yanlıs yapmıs samsung almalıydı m30s falan (!)X3 Pro oyun telefonu çünkü. Gündelik kullanım için oyuncu telefonu almak mantıklı mı sence?
dediğin şey şuna benziyorX3 Pro oyun telefonu çünkü. Gündelik kullanım için oyuncu telefonu almak mantıklı mı sence?
önerin nedir görkem hocam?Bence yanlıs yapmıs samsung almalıydı m30s falan (!)
Bütcen yeterse mi 11 lite yetmezse mi note 10 lite.dediğin şey şuna benziyor
oyun bilgisayarı günlük kullanım için uygun mu sence?
Mesaj otomatik birleştirildi:
önerin nedir görkem hocam?