Neler Yeni

Poco x6 pro dan s24 fe ye geçiş yapılır mı

TheSefisa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Can Doruk Timur
merhaba arkadaşlar bu aralar aklımda sadece bir soru var o da s24 fe ye geçmeli miyim. Neden geçmek istediğimi hemen anlatayım aslında böyle yeter artık bıktım bu telefondan gibi asla bir şeyim yok ama bir dün istanbul'u gezmeye gittiğimde fark ettim kendim lisanlı fotoğrafçıyım bazı yerlerde biliyorsunuz ki kameralara izin vermiyorlar ya da kamera çok hantal kalıyor o yüzden telefonu kullanmak zorunda kalıyorum ne kadar pro moddan ayarlamaya çalışsam da asla istediğim sonucu alamıyorum ben bu telefonu ilk aldığımda asla öyle bi beklentim yoktu zaten o zaman bir arkadaş gurubumuz vardı mobile oyun oynardık sırf o yüzden ucuz yollu bir telefon almak istemiştim ve çok araştırmıştım. Neyse x6 pro yu gerçekten çok seviyorum ama hem kamerası ve insanların "poco ne la ahahahahaah" diye yapmasından biraz kırgın gibiyim bir de en önemli kısıma geçersem 5 gün önce arkadaşlarımla seçtiğim saçma bir zil sesini değiştirmek istemiştim bilmiyorum size de oldu mu ama istediğim zil sesine tıkladığım anda zil sesini duymadan fuzul evim mi ne bişi reklamı giriyordu ve bunu direk sistem uygulamasından yapması çok sinir bozucu abi zil sesini duyamıyorum atıyorum POCO zil sesinde basıyorum zil sesi yok reklam var ard arda yapsam bile aynı kamerayı, insanları bir kenara bırak bizim arka sokakta yurt dışından getirdim diyen telefoncunun gazına gelip aldığım redmi note 2 prime dan beri böyle saçma sapan bir şey görmemiştim. Burda filim koptu ben de zaten artık oyun oynamıyorum o kadar fazla he oynasam da pupg falan asla oynamam lol girerim o da toplanınca sizce geçilir mi bir de benim asıl korkum şu s24 fe ye geçecem diye 1. si 25 watt hızlı şarj 2. si bu poco nun gün geçtikçe tl gibi değer kaybetmesi takas kanpanyasına bir bakayım dedim 18 bine aldığım telefona 7120 lira veriyor aahahahah çıldırıcam şaka gibi satsan satamam da diye düşünüyorum sahibinden gibi sitelerde kim poco alır ki zaten o sinir bozucu olan şey iphone x ile aynı fiyatta olması 12/512 lik model bir de bari 10 verseydin ben zannediyorum ki 18 e aldık en az 14.5 a veririz falan yarısı bile etmedi la ahahahahaha bir de anlamadığım şey şu daha yeni çıkan x7 pro da 7200 tl ye falan gidiyor neyin kafası he he bir de burası çok iyi poco x7 pro suz olan 10 bin 250 den başlıyor hahahahaha iyice delirdim ben ya neyse bu şekilde arkadaşlar önerilerinizi dinliyorum teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Ömer Yiğit Çağlarer
Instagram
omeryigitcaglarer
Steam
RŌNIN 【 浪人 】
Discord
omeryigitcaglarer#2870
kurulmuşsun hocam, bence geç olmadan geç rahatla ben de Samsung m34 5Gden aynı sebeplerle xiaomi mi 14t 'ye geçtim çok memnunum

Murat demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Murat demir
s24fe iyidir tam ihtiyacın olan telefon gibi duruyo sık sık indirimli fiyattan satılıyo indirim olunca al bence

TheSefisa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Can Doruk Timur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O özellikte telefonu 7 ye satacağıma evde oyun konsolu niyetine tutarım
Aynısını düşünüyorum gerçekten saçmalıktan ibaret
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütün cevaplarınız için çok sağolun dostlarım ben birazdaha yatağımın köşesine oturup delik cebime bakayım :D elinde sonunda alıcam ama

TheSefisa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Can Doruk Timur
Bir de ben bir şey sormak istiyorum saçma sapan bir şekilde 128 liği ile 256 lığı arasında 3-4 bin gibi bir fark var 128 liğe tam param yetiyor dediğim gibi fotoğrafçılık ile uğraşıyorum ve Canon connect ile bazı sevdiğim fotoğrafları telefona aktarıyorum düşürmeden aktardığımda 12 ila 17 MB arası yer kaplıyor bu dediklerime göre tabi ki 256 al diyebilirsiniz ama o kadar param yok sizce bulutla bir şekilde halledebilir miyim işi

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Buğra Aykaç
Oyun oynamayacaksanız geçebilirsiniz

TheSefisa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Can Doruk Timur
Oyun oynamayacaksanız geçebilirsiniz
Dediğim gibi hard core oyuncu değilim ama arkadaşlar girerse ben de girerim hani oyun konusunda da biraz iyi olmalı cihaz gerçekten kötü mü oyun konusunda mesela X6 pro LoL de 1.5 saat ısınmadan 120 FPS sabit veriyordu bunda 1 saat olsa bile kabulümdür

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Buğra Aykaç
Dediğim gibi hard core oyuncu değilim ama arkadaşlar girerse ben de girerim hani oyun konusunda da biraz iyi olmalı cihaz gerçekten kötü mü oyun konusunda mesela X6 pro LoL de 1.5 saat ısınmadan 120 FPS sabit veriyordu bunda 1 saat olsa bile kabulümdür
Poco X6 Pro'dan daha iyi bir işlemcisi var cihaza kötü diyenlere aldırmayın

TheSefisa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Can Doruk Timur
Poco X6 Pro'dan daha iyi bir işlemcisi var cihaza kötü diyenlere aldırmayın
Var ama stabilizasyonu kötü diye biliyorum gerçekten çok kafam karışık bir de bu hafıza konusu hakkında da yorumunuzu dinlemek isterim

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Buğra Aykaç
Var ama stabilizasyonu kötü diye biliyorum gerçekten çok kafam karışık bir de bu hafıza konusu hakkında da yorumunuzu dinlemek isterim
Biraz daha para verip S24 FE'nin 256 GB versiyonunu alabilirsiniz ya da daha ucuza Poco X7 Pro alabilirsiniz,Poco X7 Pro'nun kamerası Poco X6 Pro'ya göre biraz daha geliştirildi

TheSefisa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Can Doruk Timur
Biraz daha para verip S24 FE'nin 256 GB versiyonunu alabilirsiniz ya da daha ucuza Poco X7 Pro alabilirsiniz,Poco X7 Pro'nun kamerası Poco X6 Pro'ya göre biraz daha geliştirildi
Poco x7 pro f6 ile aynı sensörü kullanıyor bir daha bu reklam konusu yüzünden almam poco ve xaomi önceden deneyimlemiştim gündüzleri çok bir fark yok hatta yok bile akşamları diyafram açıklığı sebebi ile daha iyi ışık alıyor f6 (x7 pro) nın sensörü o da %10 Luk bir fark sanırsam bulutla haledicem ama nasıl olucağını bilmiyorum bu Apple daki gibi ıcloud gibi bir şey olduğunu biliyorum androidlerde hiç ihtiyaç duymadım bu telefonda 512 olduğu için sanırsam Google drive mı ne bir şey var 100 gb aylık 19 lira onla hallederim diye düşünüyorum sizin bir bilginiz var ise söyler misiniz lütfen

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,112
İsim
Ömer Murat KARACA
merhaba arkadaşlar bu aralar aklımda sadece bir soru var o da s24 fe ye geçmeli miyim. Neden geçmek istediğimi hemen anlatayım aslında böyle yeter artık bıktım bu telefondan gibi asla bir şeyim yok ama bir dün istanbul'u gezmeye gittiğimde fark ettim kendim lisanlı fotoğrafçıyım bazı yerlerde biliyorsunuz ki kameralara izin vermiyorlar ya da kamera çok hantal kalıyor o yüzden telefonu kullanmak zorunda kalıyorum ne kadar pro moddan ayarlamaya çalışsam da asla istediğim sonucu alamıyorum ben bu telefonu ilk aldığımda asla öyle bi beklentim yoktu zaten o zaman bir arkadaş gurubumuz vardı mobile oyun oynardık sırf o yüzden ucuz yollu bir telefon almak istemiştim ve çok araştırmıştım. Neyse x6 pro yu gerçekten çok seviyorum ama hem kamerası ve insanların "poco ne la ahahahahaah" diye yapmasından biraz kırgın gibiyim bir de en önemli kısıma geçersem 5 gün önce arkadaşlarımla seçtiğim saçma bir zil sesini değiştirmek istemiştim bilmiyorum size de oldu mu ama istediğim zil sesine tıkladığım anda zil sesini duymadan fuzul evim mi ne bişi reklamı giriyordu ve bunu direk sistem uygulamasından yapması çok sinir bozucu abi zil sesini duyamıyorum atıyorum POCO zil sesinde basıyorum zil sesi yok reklam var ard arda yapsam bile aynı kamerayı, insanları bir kenara bırak bizim arka sokakta yurt dışından getirdim diyen telefoncunun gazına gelip aldığım redmi note 2 prime dan beri böyle saçma sapan bir şey görmemiştim. Burda filim koptu ben de zaten artık oyun oynamıyorum o kadar fazla he oynasam da pupg falan asla oynamam lol girerim o da toplanınca sizce geçilir mi bir de benim asıl korkum şu s24 fe ye geçecem diye 1. si 25 watt hızlı şarj 2. si bu poco nun gün geçtikçe tl gibi değer kaybetmesi takas kanpanyasına bir bakayım dedim 18 bine aldığım telefona 7120 lira veriyor aahahahah çıldırıcam şaka gibi satsan satamam da diye düşünüyorum sahibinden gibi sitelerde kim poco alır ki zaten o sinir bozucu olan şey iphone x ile aynı fiyatta olması 12/512 lik model bir de bari 10 verseydin ben zannediyorum ki 18 e aldık en az 14.5 a veririz falan yarısı bile etmedi la ahahahahaha bir de anlamadığım şey şu daha yeni çıkan x7 pro da 7200 tl ye falan gidiyor neyin kafası he he bir de burası çok iyi poco x7 pro suz olan 10 bin 250 den başlıyor hahahahaha iyice delirdim ben ya neyse bu şekilde arkadaşlar önerilerinizi dinliyorum teşekkürler
Bence Kamera için cihaz değiştirmişken Yurtdışı S24 Ultra alın. Kapalı kutu 30K'ya alınıyor şuan. Server'lar açılınca da 5-6K'ya kayıt yaparsınız. TR şart diyorsanız S24FE'de çok güzel cihaz

Top Bottom