sein.
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 135
- İsim
- Arda
- İlgilendiği Kategoriler
- Cep Telefonu, Sistem Parçaları
- ardafreecs
- Steam
- Freecs
- Discord
- qkenn
Kullanip deneyimleyerekmi söylüyorsunuz bilmedigim icin yorum yapmayacağım alali 3 ay falan olmuştur şarjı hızlı yemeye başladı arkadasimda benle ayni zamanlarda nothing phone 1 aldı benden daha memnun ama dshs iyisini soyleyeyim ben honor 90 tercih ederdim her turlu en iyisi bence o 4 yil kullanacak ise tam bir cevap veremem x6 pro o zamana kadar deneyimlerim nasıl olur isteğe bağlı o zaman a55 alınabilir yazın gerçekten fena ısınıyor x6 pro ve aşırı kasıyor bu sıcakta yarım saat cod oynadim çıktım hicbir uygulamaya giremedim girdigim uygulamada siyah ekran verdi yanit vermiyor dedi ve bi ands kapandı dediğim gibi sıcağa gelemiyor marka farkı önemli alt segment bir marka poco şuan orta sayılabilir ve ayrıca bazıları gıcık oluyor diye belirteyim xiaomi uygulamalarina girince reklam atiyor haberiniz olsunpoco x6 pro gayet işlemci konusuda batarya hızlı şarjda iyi lakin yukarıda forumdaş kullanıcı olduğundan kötü demiş nothing phone 1 ben bulaşmam a55 oyun oynanmaz oynanır ama o kadar iyi bir şey sunmaz en kötü bence s21 fe alınabilir çünkü 888 güzel bir işlemci lakin bataryada biraz sıkıntı lakin düzeltildi deniyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valla telefonu daha fazla kullansam detayli bilgi verebilirdim gozlemlerime göre böyle surekli bilgisayar başındayım telefona arada instagrama giriyorum o kadarİlk defa sizin gibi bir x6 pro kullanıcısından bunu duyuyorum başka sizin gibi kötü performans yaşadığını söyleyen var mı?
Ayrica biraz araştırırsanız nothing phone 1 in kötü yorumu yok denecek kadar az olduğunu görebilirsinizKullanip deneyimleyerekmi söylüyorsunuz bilmedigim icin yorum yapmayacağım alali 3 ay falan olmuştur şarjı hızlı yemeye başladı arkadasimda benle ayni zamanlarda nothing phone 1 aldı benden daha memnun ama dshs iyisini soyleyeyim ben honor 90 tercih ederdim her turlu en iyisi bence o 4 yil kullanacak ise tam bir cevap veremem x6 pro o zamana kadar deneyimlerim nasıl olur isteğe bağlı o zaman a55 alınabilir yazın gerçekten fena ısınıyor x6 pro ve aşırı kasıyor bu sıcakta yarım saat cod oynadim çıktım hicbir uygulamaya giremedim girdigim uygulamada siyah ekran verdi yanit vermiyor dedi ve bi ands kapandı dediğim gibi sıcağa gelemiyor marka farkı önemli alt segment bir marka poco şuan orta sayılabilir ve ayrıca bazıları gıcık oluyor diye belirteyim xiaomi uygulamalarina girince reklam atiyor haberiniz olsun
Valla telefonu daha fazla kullansam detayli bilgi verebilirdim gozlemlerime göre böyle surekli bilgisayar başındayım telefona arada instagrama giriyorum o kadar
Son düzenleme: