Poco x7 pro mu iPhone 13 mü

Uzun vadede hangisi tercih edilmeli mediaktek işlemcileri gücünü koruyamaz 2-3 yıla kasmaya başlar diyorlar sizce 13 mü tercih etmeliyim yoksa x7 pro mu
Eski poco kullanıcısı olarak iphone.

Kaçak alıyorsun herhalde mi 14T öneririm bende. 15-16k diye biliyorum

Uzun vadede hangisi tercih edilmeli mediaktek işlemcileri gücünü koruyamaz 2-3 yıla kasmaya başlar diyorlar sizce 13 mü tercih etmeliyim yoksa x7 pro mu
Bende x3 Pro vardı 3,5 yıl sonunda kronik sorundan çöp oldu. Tamire de çok para istendi. Ocak sonunda x7 pro aldım şu an çok memnunum. Yazılımsal olarak ciddi fark var. Kardeşim de geçen yaz x6 pro almıştı onunla arasında da yazılımsal olarak fark var. Ben x3 Pro kullanırken hiç performans düşüşü yaşamadım sürekli de telefonu zorlayacak oyunlar ve emülatörler kullandım. 3 yıl boyunca da 200gb doluydu telefonda.

Ama şöyle pro alsam diyorum çok pahali ikisi arasında kaldım poco x7 pro + Xbox series s alabilirim 30k fln yapıyor ikinci el series s fakat 13 alırsam sadece 13 almış oluyorhm x7 pro daha mantıklı geldi sizce doğru seçim mi yapıyorum
Series s alınmaz bence günümüzde güçsüz kalıyor artık rafa kaldıralım onu. Mümkünse bütçe arttır 16e al diyeceğim ama sanırım artmaz. Xiaomi alacaksan amireller haricini önermem. Bunlar redmi ve poco oluyor yani bunları önermem asla. Bu yüzden tercihim 13 olur.
Pubg ne kadar önemli senin için bilemem ama 13 yine işini gayet görecektir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,124
Üyeler
185,028
Son üye
batu9292929929292
Geri