Neler Yeni

Poco x7pro'mu Honor magic7 lite'mi

LorenZa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ufuk
İyi forumlar öncelikle belirttiğim gibi bu iki telefon arasında kaldım sizce hangisi alınmalı.

MoonWalk

80+
İyi forumlar.

Güç ve oyun odaklı kullanım için X7 Pro; tasarım, ekran, pil performansı ve nispeten daha iyi arayüz deneyimi için Magic 7 Lite tercih edilebilir. Honor 200 gibi bir model de var tabii.

Son düzenleme:

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,200
İsim
kilan embappe
Çok farklı cihazlar, hardcore oyun oynuyorsa Poco X7 Pro rakipsiz, daha çok batarya, kamera, dayanıklılık vs. önemliyse Magic 7 Lite rakipsiz.

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
428
İsim
C.S.
Arkadaşlar gereken cevabı vermişler. Ben de bu ikilemde kalıp eşime magic 7 lite aldım, 1 haftadır kullanıyor. Ben de biraz karıştırdım. Arayüz olarak Samsung'tan sonraki en iyisi. Ben vivo kullanıyorum, arayüzde translate hatasından tutun da açma kapama düğme simgelerinin ters yerleşimine kadar bir sürü hata var. Yukarıdan aşağı çekince ara kısmı yok. Hal böyle olunca smart launcher kurdum,onu kullanıyorum. Honorda bunlar yok. arayüz gayet stabil ve sorunsuz.
Ses gücü ve kalitesi orta üst segmentte en iyisi. Elimde vivo v40 da var,ses performansı bariz şekilde ondan iyi.
Cihazın kalite hissiyatı segmentinin üzerinde. Zaten 2 m düşmeye dayanıklı bir kasadan da başkaca bir şey beklenemezdi.
Kamerası gündüz iyi,gece vasat hatta vasat altı. V40 kamera anlamında fersah fersah üstün.
Kutudan şarj aleti çıkmıyor ama ankerin 67w 2 type c ve 1 USB a olmak üzere 3 girişli adaptörü arasıra indirime giriyor,onu alırsınız.
Poco kamera ,arayüz ve güncelleme anlamında başarılı bir marka değil. Saf güç istiyorsanız alınır ancak honorun da açamadığı oyun yok. Pocoya kıyasla bazı ıyjnlarda çözünürlüğü düşürebilir ancak tüm paket olarak bakıldığında Honor gayet tercih edilir duruyor.
1) Bir kere 6 yıl güncelleme alacak.
2) 2m düşmeye karşı koruma sunan ve bunu sertifika bazında kanıtlayan başka firma yok.
3) 6600 mah pil ve iyi bir optimizasyonu sahip arayüz, sizi şarj derdinden kurtarır.
4) Pocodan iyi bir kamera ama segmentine göre ortalama bir kamera.
5) Yanında gayet günlük işlerde işinizi görebilecek anc destekli bir kulaklığın hediye edilmesi.

Top Bottom