sitkimirac
80+
- Reaksiyon skoru
- 23
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgi verdiğiniz için teşekkürlerHocam istediğiniz kriterlerde ilk attığım var sadece. Dediğim gibi sadece görüntüsü almanca. Alışırsınız zamanla.
Bilgi verdiğiniz için teşekkürlerHocam istediğiniz kriterlerde ilk attığım var sadece. Dediğim gibi sadece görüntüsü almanca. Alışırsınız zamanla.
Çok az daha koy kuponla naysla bunu al.Merhaba. Ben bu iki klavye arasında kaldım da sizce hangisi daha güvenilir?
Sizce bu mu?
Yoksa bu mu?![]()
Blueforce Runner Rgb Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi Blue Switch Q Beyaz - Fiyatı, Yorumları
Blueforce Runner Rgb Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi Blue Switch Q Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Beyaz Rgb klavye önerilerinizi beklerim fakat klavye bu linklerdeki boyutlarda olacak![]()
Polham Type C Kablolu Mekanikal Ultra Sessiz RGB Işıklı Kablolu Oyun ve Ofis Klavyesi, Su Geçirmez K - Fiyatı, Yorumları
Polham Type C Kablolu Mekanikal Ultra Sessiz RGB Işıklı Kablolu Oyun ve Ofis Klavyesi, Su Geçirmez K yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hocam K75 in switchlerine clicky diye okumuştum bir yerde. Yani blue switch gibi mi demek? Ben mi yanlış biliyorum?Çok az daha koy kuponla naysla bunu al.
Qmk/via var rgb var hotswap. Ayrıca ses tekeri de var. Çok daha iyi seçenek.![]()
Attack Shark K75 Profesyonel White Switch Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 81 Tuşlu Şeffaf Oyuncu Klavyesi Hot - Fiyatı, Yorumları
Attack Shark K75 Profesyonel White Switch Rgb Oyun Klavyesi Gaming Mekanik 81 Tuşlu Şeffaf Oyuncu Klavyesi Hot yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Sitesinden kontrol ettim, linkteki ürün de beyaz swtich sitesindeki de. İkisi de linear. Yani red, yellow switch gibi.Hocam K75 in switchlerine clicky diye okumuştum bir yerde. Yani blue switch gibi mi demek? Ben mi yanlış biliyorum?
attackshark.com