Neler Yeni

🔥İndirim Polham Şarjlı Otomatik Araç Yıkama Köpük Pompası 1.5 Litre 764₺ Amazon

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,397
İsim
Berk
tek şarjda kaç pışjt yapıyo bisikletimi yıkamak için kullanacağım güzele benziyor ama bence pahalı oluru 500₺ olmalı...

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,779
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
tek şarjda kaç pışjt yapıyo bisikletimi yıkamak için kullanacağım güzele benziyor ama bence pahalı oluru 500₺ olmalı...
Kaç pıst gibi değil, aralıksız püskürtüyor hocam. 8-10 tane bisiklet arka arkaya yıkarsın heralde tek şarjda.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,397
İsim
Berk
Kaç pıst gibi değil, aralıksız püskürtüyor hocam. 8-10 tane bisiklet arka arkaya yıkarsın heralde tek şarjda.
hmm ben basmalı gibi bir mekanik sandım yine iş görürde kötüymüş böyle olması tşkler

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,779
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
hmm ben basmalı gibi bir mekanik sandım yine iş görürde kötüymüş böyle olması tşkler
Hocam basmalı tabii ki, yanlış ifade etmiş olabilirim belki. Sen bastıkça püskürtüyor demek istedim. Basmazsan püskürtmüyor yani. Başına buyruk değil :LOL:

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
nightlessx
Çok basınçlı olmadığı için uğraştırır bence, basınçlı yıkama makinesi olan varsa ucuna köpük hazneli uç alırsanız daha hızlı halledersiniz.
Halihazırda makina yoksa orası ayrı tabi, paspas için alınabilir mesela zaten her türlü püskürttüğü alan yeter.

emresanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Emre Şanda

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,779
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Çok basınçlı olmadığı için uğraştırır bence, basınçlı yıkama makinesi olan varsa ucuna köpük hazneli uç alırsanız daha hızlı halledersiniz.
Halihazırda makina yoksa orası ayrı tabi, paspas için alınabilir mesela zaten her türlü püskürttüğü alan yeter.
Hocam makine olsa keşke. Hepimizin hayali o, ama aracı köpüklemekte de işimi görüyor benim.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,397
İsim
Berk
Hocam basmalı tabii ki, yanlış ifade etmiş olabilirim belki. Sen bastıkça püskürtüyor demek istedim. Basmazsan püskürtmüyor yani. Başına buyruk değil :LOL:
anladım 😆 sitesinde böyle bir şey gördüm https://www.polham.com.tr/polham-yüksek-basınçlı-araç-yıkama-sabun-köpürtücü-spreyi-araç-oto-yıkama-temizleme-spreyi-9222 videolara baktım el gücüyle 5-10 kere kurma kolu gibi kuruyosun yine aynı sekil 10-15 sıkım yapıyor sürekli şarj falan uğraşmadan daha pratik gibi geldi bilemedim

daha önce böyle bir şey kullanmadım performans buna yakınsa şarjlıya gerek yok diye düşünüyorum kullanan arkadaşlar yorum yapabilirse el pompası için çok sevinirim

ReyJovick

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
rt
kızmayın ama su bocek ılaclama seyıne benzıyor nalburdan ondan alırım ama tercıh meselesı
60-70tl bir şey, Ben yaptım uydurma işten verim alınmıyor. bir şey oldu delindi artık hava tutmuyor. İlaç için olanlarda nozzle değişimi gerekiyor yada uca uydurma eklemeler yapmak gerekiyor, bir yeri köpüktene kadar yazın öbür taraf kuruyor. ucu köpüğe göre araç yıkamak için olanların fiyatı buna yakın diye hatırlıyorum.

Şimdi karcher K7 yanına temudan köpük ucu aldım 250+ vergiyle sabunu çok yesede güzel köpük yapıyor.

Ekler

• IMG_20241231_155518.jpg
    IMG_20241231_155518.jpg
    2.1 MB · Hit: 55

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,779
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
anladım 😆 sitesinde böyle bir şey gördüm https://www.polham.com.tr/polham-yüksek-basınçlı-araç-yıkama-sabun-köpürtücü-spreyi-araç-oto-yıkama-temizleme-spreyi-9222 videolara baktım el gücüyle 5-10 kere kurma kolu gibi kuruyosun yine aynı sekil 10-15 sıkım yapıyor sürekli şarj falan uğraşmadan daha pratik gibi geldi bilemedim

daha önce böyle bir şey kullanmadım performans buna yakınsa şarjlıya gerek yok diye düşünüyorum kullanan arkadaşlar yorum yapabilirse el pompası için çok sevinirim
Hocam 2 versiyonu da kullanmış biri olarak şarjlı olan çok daha kullanışlı.

BBLows

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Buğra
Hocam ürün elime geldi yeni aldığım şampuanda geldi çok başarılı tavsiye ederim

memruh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
ahmet saplı
Hocam ürün elime geldi yeni aldığım şampuanda geldi çok başarılı tavsiye ederim
hocam selamlar nasıl kullandın acaba ben en dibe sabun döktüm denemek amaçlı sonra su doldurdum ağzına kadar, hatta köpükler dışarı taştı suyla dolduruğum için ama sürekli olarak sıkarken çalkalamam gerekiyor yoksa 10-15 saniye sonra yatay şekilde püskürtmüyor öyle random şekilde güçsüz bir atım yapıyor. Ama çalkalayınca geri yatay püskürtüyor sende de öyle midir?

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,779
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
hocam selamlar nasıl kullandın acaba ben en dibe sabun döktüm denemek amaçlı sonra su doldurdum ağzına kadar, hatta köpükler dışarı taştı suyla dolduruğum için ama sürekli olarak sıkarken çalkalamam gerekiyor yoksa 10-15 saniye sonra yatay şekilde püskürtmüyor öyle random şekilde güçsüz bir atım yapıyor. Ama çalkalayınca geri yatay püskürtüyor sende de öyle midir?
Hocam 1 lt suyun içine bir kapak kadar pH nötr oto şampuanı döküp hafifçe çalkala, köpürtme karışımı. Ondan sonra kapağını kapattıktan sonra da tuşuna basıyorsun birkaç saniye sonra köpük atmaya başlıyor. Şarjı dolu olmasına rağmen köpük atmıyorsa belki sana bozuk bi ürün gelmiştir.

Top Bottom