gözüne göreKonu saçma biliyorumda durduk yere tipini beğenmediklerine mi yapıyor bunlar bu kontrolü? Şüpheli bi kaçak tipimde yok neye göre arama yapıyor bunlar?
Genellikle Serseri tiplere yapmazlar. Yani evet, Gözlerine göre.Şüpheli bi kaçak tipimde yok neye göre arama yapıyor bunlar?
Hocam affedersin ama hafif yumuşaklık var mı sende eğer fark ettiyseler ondan da yapabiliyorlar bir arkadaş söylemişti bana daKonu saçma biliyorumda durduk yere tipini beğenmediklerine mi yapıyor bunlar bu kontrolü? Şüpheli bi kaçak tipimde yok neye göre arama yapıyor bu
Nerde yaşıyonKonu saçma biliyorumda durduk yere tipini beğenmediklerine mi yapıyor bunlar bu kontrolü? Şüpheli bi kaçak tipimde yok neye göre arama yapıyor bunlar?
seyının keyfıne gore gozune batmıs olabılırsın tıpe gore geneldeKonu saçma biliyorumda durduk yere tipini beğenmediklerine mi yapıyor bunlar bu kontrolü? Şüpheli bi kaçak tipimde yok neye göre arama yapıyor bunlar?
Yok aga hırkanın şapkasını felan takmıştım sadece terminaldeyken bide yanimda 2 çanta vardı.Hocam affedersin ama hafif yumuşaklık var mı sende eğer fark ettiyseler ondan da yapabiliyorlar bir arkadaş söylemişti bana da
BalıkesirNerde yaşıyon
Gbt kontrolü istediği gibi yapabilir siz sadece kimlik ve gerekli şeyleri gösterirsiniz sorun çıkmazsa yolunuza devam edersiniz. GBT olayı değişkendir mevcut konumunuz da ihbar vardır ve belli başlı eşgal ya da ihbara uyan tiplere gbt yaparlar size tesadüf denk gelmiş tipiniz bozuk diye değil sadece tanıma uyuyorsunuzdur.Konu saçma biliyorumda durduk yere tipini beğenmediklerine mi yapıyor bunlar bu kontrolü? Şüpheli bi kaçak tipimde yok neye göre arama yapıyor bunlar?