polis olmak istiyorum lise son ?

Tomhardyx

80+
Reaksiyon skoru
76
merhaba bu sene sınava giriceğim tyt ye polis olmak istiyorum sağlık kontrolunden geçebilirmiyim belimde dikiş var tam ortasından doğarken amaliyat oldum sırtımda dikiş var 10cm sıkıntı çıkar mı onun dışında birde kolum kırıldı

Dışarıdan görünmüyorsa sıkıntı yok kolun kırılması önemli bir şey değil sonuçta iyileşen bir şey ama kolun kırık olarak gitmeyeceksin herhalde değil mi ?

Dışarıdan görünmüyorsa sıkıntı yok kolun kırılması önemli bir şey değil sonuçta iyileşen bir şey ama kolun kırık olarak gitmeyeceksin herhalde değil mi ?
kolum 3 sene önce kırıldı şuan iyi durumdayım fitnes ile uğraşıyorum 179 boyum 70 kilom var bel dikişide dışardan görunmuyor derken kıyafet olursa gözukmuyor zaten eğer üst çıplak kıyafet olmazsa gözüküyor ama hiçbirşeye engel değil sadece dikiş

kolum 3 sene önce kırıldı şuan iyi durumdayım fitnes ile uğraşıyorum 179 boyum 70 kilom var bel dikişide dışardan görunmuyor derken kıyafet olursa gözukmuyor zaten eğer üst çıplak kıyafet olmazsa gözüküyor ama hiçbirşeye engel değil sadece dikiş
Görünen Bir Yara Varsa Dikiş Tarzı Almazlar Diye biliyorum bende trafik polisliği istiyorum.

hocam bu siteye ve baktığım bikaç siteye göre belinizdeki iz polisliğe engel değil ama siz yine de bütün ümidinizi polisliğe bağlamayın çok değişik şeylerden elenen tanıdıklarımız var. siz dersinizi de çalışın gerisi nasip

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,613
Üyeler
189,469
Son üye
mehmet.batkinn1
Geri