Polis Olmak İstiyorum

Reaksiyon skoru
34
Arkadaşlar Selam başlıkta belirttiğim gibi polis olmak istiyorum şu zamana kadar derslerimde aşırı derecede başarılı olamadım yani mühendislik doktorluk falan zor ki şahsen o meslekleride severek yapacağımı planlamıyorum bu yüzden polis olmaya karar verdim bi süre araştırma yaptım ama googlenin verdiği kısıtlı bilgiler sonucunda tıkandım tam olarak işler nasıl yürür bilmiyorum daha yeni lise sona geçtim tyt olarak puan tutturabilceğime inanıyorum peki bunun dışında nelere ihtiyac var boy olarakta yetiyorum 170 boyum ve 58 kilom var 1 seneye yakındır fitness yapıyorum azda olsa kalıplı sayılırım benle aynı kilodaki insanlara nazaran.Her neyse kafama takılanlar şunlar ben tytde puanı tutturduktan sonra ne okuycam hangi okula yada hangi sınava giricem ne zaman mesleğe başlamalıyım ve ne polisi olmalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum

Onu biz bilemeyiz, atanıp atanamayacağını.

Ciri'nin attığı resmi evrak sorunu çözmedi mi?

Arkadaşlar Selam başlıkta belirttiğim gibi polis olmak istiyorum şu zamana kadar derslerimde aşırı derecede başarılı olamadım yani mühendislik doktorluk falan zor ki şahsen o meslekleride severek yapacağımı planlamıyorum bu yüzden polis olmaya karar verdim bi süre araştırma yaptım ama googlenin verdiği kısıtlı bilgiler sonucunda tıkandım tam olarak işler nasıl yürür bilmiyorum daha yeni lise sona geçtim tyt olarak puan tutturabilceğime inanıyorum peki bunun dışında nelere ihtiyac var boy olarakta yetiyorum 170 boyum ve 58 kilom var 1 seneye yakındır fitness yapıyorum azda olsa kalıplı sayılırım benle aynı kilodaki insanlara nazaran.Her neyse kafama takılanlar şunlar ben tytde puanı tutturduktan sonra ne okuycam hangi okula yada hangi sınava giricem ne zaman mesleğe başlamalıyım ve ne polisi olmalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum
Normal üniversite bitirip POMEM ( KPSS Şartı Var Sıkıntı )
TYT 250 Taban yapıp PMYO ( Biraz Daha Kolay ) İki okulda yatılı okul
Pomem 4-8 Ay arası yükselme imkanı daha iyi
Pmyo 2 sene Polis Memuru olarak başlarsın (en dipten)

Boyun biraz daha uzasa bide biraz daha kilo alsan avantajlı olursun Eşgal çok önemli

PMYO ve POMEM mezunları 15 gün içerisinde atanıyor

çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki abi o polisliği kazanmak çok mu zor parkur v.s

yani kaç polis ataması yapıyorlar kaç kişi giriyor bu sınavlara internete biraz baktımda bulamadım tam biliyormusun sen

Son düzenleme:
Normal üniversite bitirip POMEM ( KPSS Şartı Var Sıkıntı )
TYT 250 Taban yapıp PMYO ( Biraz Daha Kolay ) İki okulda yatılı okul
Pomem 4-8 Ay arası yükselme imkanı daha iyi
Pmyo 2 sene Polis Memuru olarak başlarsın (en dipten)

Boyun biraz daha uzasa bide biraz daha kilo alsan avantajlı olursun Eşgal çok önemli

PMYO ve POMEM mezunları 15 gün içerisinde atanıyor
.

çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Peki abi o polisliği kazanmak çok mu zor parkur v.s

yani kaç polis ataması yapıyorlar kaç kişi giriyor bu sınavlara internete biraz baktımda bulamadım tam biliyormusun sen
Arkadaşın videoları üzerinden detaylı bilgi alabilirsin
Parkuru vs. şahsen benim için baya kolaydı ama ben girdiğimde Jandarma'da 6 senedir falan görev yapıyordum zaten keyfi girmiştim deneme parkuruna
Biraz hazırlık ile çokta zor değil
Önemli olan ön sağlık. mülakat vs. vs.

Arkadaşın videoları üzerinden detaylı bilgi alabilirsin
Parkuru vs. şahsen benim için baya kolaydı ama ben girdiğimde Jandarma'da 6 senedir falan görev yapıyordum zaten keyfi girmiştim deneme parkuruna
Biraz hazırlık ile çokta zor değil
Önemli olan ön sağlık. mülakat vs. vs.
Sadece tyt çalışmak gerek demi ayt ile işimiz olmayacak hiç

Geri