O zaman sana direkt ben olsam ne yapardım diye yazıyorum. Malezya-Endonezya-Mikronezya-Brunei Sultanlığı-İngiltere Avusturalyası gibi yerlere gitmeye çaba sarf ederdim. AB ciddi anlamda sosyo-ekonomik ve sosyo-psikolojik sıkıntılar içinde ve ömrünün çoğunu tamamladı. Yakında AB bugün olduğu gibi olmayacak ABD ise ciddi anlamda fanatikleşti demokratlar kazansaydı oraya git derdim ama faşist sayılabilecek cumhuriyetçiler geldi gidenleri de yakında pişman ederler. Geleceğim iyi olsun ileride ekonomik krizler vb. gibi durumlar ile en az etkiyi yaşamak istiyorum insanlarının da iyi güzel ahlaklı olmasını istiyorum dersen bu dediğim ülkeler ideal. Şahsen ben olsam ya Malezya ya da Mikronezya derdim keza ileride oralara gitmeyi düşünüyorum yüksek lisans için. Bu 2 ülke benim favorim ortalama aylık gideri üniversite dahil 15K falan ki TR'den bu parayı çok rahat kazanırsın. Veya açık tenli beyaz isen oradaki yerel işletmelerde dolar bazlı part-time iş veya tam zamanlı çalışanlık yapabilirsin. Dersen ki ahlaksız vardır diye her ülkede var fakat bu ülkelerde ki ahlaksızlık oranları en düşüğü ve getirisi en yüksek olan yerler. Orada eli yüzü düzgün kendine bir ev tutsan aylık maksimum 5.000₺ ödersin. Gezmek istediğin zamanda Japonya-Filipinler-Singapur-Bangladeş-Sri Lanka-Tayvan-Tayland-Laos-Vietnam gibi çevre ülkelere de aşırı ucuza gidebilirsin o taraflarda pasaportumuz da güçlü paramızda değerli. Her türlü TR'den ucuza geliyor Asya ülkeleri ve geleceği parlak ülkeler. AB hem pahalı hem ırkçılık yaşayacaksın (sen Türk olduğunu unutsan da düşman asla unutmayacak.) hem de geleceği yok denecek seviyelere geldi.