Neler Yeni

Polonya ve benzeri yerlerde üniversite okumak

Daaker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Göktuğ İrşad Demircan
12. sınıf öğrencisiyim yaklaşık b1/b2 gibi bir ingilizcem var ama biraz eksiğim var derslerim genel olarak ortalama polonya veya benzeri biryerde mühendislik okumak istiyorum internette araştırıyorum ama çok karışık geliyor bütün o bloglar yazılar bu konu hakkında daha sade bir şekilde bilgi nasıl alabilirim? gitmekte zorluk çekmeyeciğim yani üniversite okumamın mümkün olabileceği ülkeler nelerdir? bilgisi olan, daha önce okumuş olan veyahut araştırmış olan birisi varsa yardımcı olursa sevinirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
794
İsim
Yuzarsef
Arkadaşım gitti paran var anladığım kadarıyla ondan direkt giriyorum konuya. Oradan direkt üniversite bak kendine lise diploma puanı ile alan üniversiteler de var lodz üniversitesi örneğin orasına bakıp isteiğin bölüm hakkında e-posta veya arayarak bilgi edinebilirsin. Ama mümkün mertebe YÖK denkliği bulunan sınavsız üniversite ara yoksa başına sıkıntı olur TR'ye dönünce. Ayriyeten ben oraya gideceğime uluslararası balkan veya Malezya'da bulunan uluslararası İslam üniversitesini seçerdim hem konum hem ekonomi hem de eğitim anlamında. avrupanın tam da en kötü döneminde gitmen sıkıntılı olur kaldı ki oradaki zeki kesim de asya ya gidiyor okumaya. Ama sana kalmış şimdiden h.o kardo

Daaker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Göktuğ İrşad Demircan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşım gitti paran var anladığım kadarıyla ondan direkt giriyorum konuya. Oradan direkt üniversite bak kendine lise diploma puanı ile alan üniversiteler de var lodz üniversitesi örneğin orasına bakıp isteiğin bölüm hakkında e-posta veya arayarak bilgi edinebilirsin. Ama mümkün mertebe YÖK denkliği bulunan sınavsız üniversite ara yoksa başına sıkıntı olur TR'ye dönünce. Ayriyeten ben oraya gideceğime uluslararası balkan veya Malezya'da bulunan uluslararası İslam üniversitesini seçerdim hem konum hem ekonomi hem de eğitim anlamında. avrupanın tam da en kötü döneminde gitmen sıkıntılı olur kaldı ki oradaki zeki kesim de asya ya gidiyor okumaya. Ama sana kalmış şimdiden h.o kardo
hocam para şöyle var şimdi doğruya doğru süper bir öğrenci değilim odak sorunu çektiğim için derslerim biraz kötü (70/80 gibi ama meslek lisesinde okuyorum) maddi olarakta başka şehirde okumaya çalışıp destek alacağıma aileme sadece üniversite ücretinde destek olmalarını istiyeceğim ki bu konuyu konuştuğumuzda "eğer gitmek istiyorsan tabii ki karşılarız" gibi bir dönüş oldu geriye kalan masrafları da artık part time vb. gibi yöntemlerle çözerim benim asıl isteğim yurtdışına sağlam bir adım atmak üniversite bu durumun bahanesi yani mesela orda kaldığım sürede insanlara kendimi sevdirip biraz da çabalayıp orda kalmak ya da başka bir ülkede kalmak Türkiyemi çok seviyorum ama hem ekonomik hem zihniyet olarak çok yoruyor beni

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,346
Üyeler
161,987
Son üye
YouSuffer
Top Bottom