Olmadı denedim maalesefAyarlarla oynadınız mi ? F3+t atmayı deneyin.
Peki o zaman arkadaşınızı daha fazla bekletmeden oyuna mi dönseniz. Yarın okul varda.Olmadı denedim maalesef![]()
Her klavyenin kendine özel aynı anda bir tuşa basma kapasitesi vardır bunu aştıysanız algılamaz.CTRL ve space basılı tutunca space tuşuna sanki jitter yapar gibi tıklıyor
Minecraftta hem koşup hem zıplayamıyorum zıplarken aniden kesiliyor
kanka daha 2 saat önce aldım klavyeyiHer klavyenin kendine özel aynı anda bir tuşa basma kapasitesi vardır bunu aştıysanız algılamaz.
2 saat önce almanızın bir alakası yok. Klavyeniz misal en fazla 3 tuşu algılıyorsa onun üstünü algılamaz.kanka daha 2 saat önce aldım klavyeyi
kanka zaten senin dediğinle benim dediğimin alakası bile yok benim 6 7 tuşu birden algılıyo test ettim onu ben diyorumki bende ctrl ve space basınca space basılı tutsam bile space tekrar tekrar basıyor2 saat önce almanızın bir alakası yok. Klavyeniz misal en fazla 3 tuşu algılıyorsa onun üstünü algılamaz.
O zaman sıkıntılı olabilir klavye.kanka zaten senin dediğinle benim dediğimin alakası bile yok benim 6 7 tuşu birden algılıyo test ettim onu ben diyorumki bende ctrl ve space basınca space basılı tutsam bile space tekrar tekrar basıyor