Sami Järvi
80+ Silver
Bir daha tekrarlanmasin .umarım bunun bilincindedirlerOkyanustan alınan bir bardak su sadece
Bir daha tekrarlanmasin .umarım bunun bilincindedirlerOkyanustan alınan bir bardak su sadece
Bir anda tüm dünya felç oldu resmen piyasanın bu kadar tekelleşmesi hayra alamet değilBir daha tekrarlanmasin .umarım bunun bilincindedirler
Tekellikten kastın nedir mesela mesajlaşma uygulamasında birçok alternatif vardı onlar da çöktü gerçi şu an telegram çalışıyor ama Facebook Grubu yok şu anBir anda tüm dünya felç oldu resmen piyasanın bu kadar tekelleşmesi hayra alamet değil
AynenDiscord çökmemiş ki öncekinden daha hızlı çalışıyor
Şimdiki durum biraz farklı çünkü tek etkilenen Facebook değil tekelleşme konusunda Facebook'u kastediyorum yıllardır veri gizliliğini ihlal etmekten onlarca dava açıldı başkanlık seçimleri gibi önemli olaylarda insanları manipüle ettikleri kullanıcının fikirlerini değiştirmek için paylaşımdan tutun reklama kadar herşeyi planladıkları ve saymaya üşendiğim tonla şeyi yaptıklarını duymayan yoktur geçen senelerde Facebook sık sık çöküyordu bu durumda Instagram ve WhatsApp kullanılmaz hale geliyor insanlar sizinde bahsettiğiniz alternatif mesajlaşma uygulamalarına yöneliyordu sadece bu gibi durumlarda alternatif mesajlaşma/sosyal medya uygulamalarını kullanmamız onlara ne kadar bağımlı olduğumuzun kanıtı yarın a firması Facebook'a rakip bir uygulama geliştirecek Facebook a firmasını yada o uygulamayı satın alacak yıllarca devam edecek bir döngüden bahsediyoruzTekellikten kastın nedir mesela mesajlaşma uygulamasında birçok alternatif vardı onlar da çöktü gerçi şu an telegram çalışıyor ama Facebook Grubu yok şu an
agaaaa beeetamda kız arkadaşımla konuşurken gitti ya hala gelmedi yarın bari gelir inşallah
tühTiktok'ta sorun yok ki
Bende çık gir yapınca düzeldiHepsiburada da da çöktü. En azından ben ulaşamıyorum.
Kazanmaları 1 hafta bile sürmez inan bana.160 milyon dolar zarar var diyorlar