TeknoPiyon
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 4,571
Evimde altyapı ve port boşluk olup olmadığını nerden öğrenebilirim?
Geçmek istediğin internet sağlayıcısının sitesinden adresini yazarak.Evimde altyapı ve port boşluk olup olmadığını nerden öğrenebilirim?
Teşekkür ederim fakat siteye girilmiyo![]()
Netspeed - İnternet Altyapı Sorgulama
Fiber internet altyapısı hakkında bilgi almak, Fiber altyapı sorgulamak ve fiber internet başvurusu yapmak için sayfamızı ziyaret edin, Limitsiz Evde İnternet keyfini Netspeed ile yaşayın!altyapisorgu.netspeed.com.tr
Teşekkür ederim fakat siteye girilmiyo
Millenicom 94 sağlıyo türknet 14 hangisi tercih edilmeli sizce evimde fiber yokmuş yan binada olmasına rağmen üzdüsuradan https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/ yapabilirsin bos port yoksa kirmizi uyariyla yazi yazacak
fiber yoksa yan komsuyla ortak olup yari yari fiyat yapabilirsinizMillenicom 94 sağlıyo türknet 14 hangisi tercih edilmeli sizce evimde fiber yokmuş yan binada olmasına rağmen üzdü
Kanka yan komşu uğraşamam o pingle cidden wifiyi açmayı bile düşünmüyorumfiber yoksa yan komsuyla ortak olup yari yari fiyat yapabilirsiniz
kotu durum ya imkanin varsa superboxlara bak ya da dilekce yaz turktelekoma altyapi icinKanka yan komşu uğraşamam o pingle cidden wifiyi açmayı bile düşünmüyorum
Kanka bana port kalmamış onu öğrendimkotu durum ya imkanin varsa superboxlara bak ya da dilekce yaz turktelekoma altyapi icin
port gelir canini sikma altyapin kac destekliyor bizim port bile 3 gunde bir degisiyorKanka bana port kalmamış onu öğrendim
Kanka tt altyapısı 14 2 yan binamda fiber kutusu var fakat bilmiyorum tam bana vdsl veya fiber yok yani bağlamamışlar binamaport gelir canini sikma altyapin kac destekliyor bizim port bile 3 gunde bir degisiyor
mecbur adsl baglayacaksinKanka tt altyapısı 14 2 yan binamda fiber kutusu var fakat bilmiyorum tam bana vdsl veya fiber yok yani bağlamamışlar binama