Neler Yeni

Power Boost psu beni 1 2 ay idare eder mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Alperen akgül
Arkadaşlar Alttaki linkteki kasayı alacağım power boost herkes nefret ediyor fakat bütçem max bunu alabiliyor kasa iyi kasadan sorunum yok sadece psu güvenmiyorum ama 2 3 ay beni idare etmez mi psu çünkü max 2 aya degiştiririm psu yu ne dersiniz yarı yolda kalır mıyım

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen
Hiç belli olamz powerboost a

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Eğer bölgenizde fazla güç dalgalanması, elektrik kesintisi vs olmuyorsa götürebilir. Ama götürebilir olması bu güç kaynağına bel bağlamanız için bir neden değil. Almayın.

Jude

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Yusuf
Discord
Jude#9999
Arkadaşlar Alttaki linkteki kasayı alacağım power boost herkes nefret ediyor fakat bütçem max bunu alabiliyor kasa iyi kasadan sorunum yok sadece PSU güvenmiyorum ama 2 3 ay beni idare etmez mi PSU çünkü max 2 aya degiştiririm PSU yu ne dersiniz yarı yolda kalır mıyım
götürür fakat elektrik kesilip gelirse psu yanabilir bu yüzden almayın bence 1 2 ay daha sabredin iyi bir psu alın

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
İki ay idare edeceğinize iki ay para biriktirip iyi bir güç kaynağı alabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Alperen akgül
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ya kasada incelemeler yorumlar falan iyi kasa benim için önemli değil zaten apu topluyorum günde 7 8 saat pcdeyim sadece csgo oynuyorum 1 ay idare etmez mi psu ya isterseniz sisteminde ozellikleri atarim

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Arkadaşlar Alttaki linkteki kasayı alacağım power boost herkes nefret ediyor fakat bütçem max bunu alabiliyor kasa iyi kasadan sorunum yok sadece PSU güvenmiyorum ama 2 3 ay beni idare etmez mi PSU çünkü max 2 aya degiştiririm PSU yu ne dersiniz yarı yolda kalır mıyım
Binanın elektrik sistemi iyiyse çok elektrik kesintisi olmuyorsa 3 ay idare eder.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
ya kasada incelemeler yorumlar falan iyi kasa benim için önemli değil zaten APU topluyorum günde 7 8 saat pcdeyim sadece csgo oynuyorum 1 ay idare etmez mi PSU ya isterseniz sisteminde ozellikleri atarim
Eder hocam, 1 aya PSU'ya yıldırım falan çarpmazsa bir şey olmaz merak etmeyin, dandik PSU kendini 1 yıl sonra falan uzun vadede belli ediyor.

Godric1461

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Godric
Bir şey olmaz al gitsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Alperen akgül
Yani herkes bu kadar kotuluyor ama 1 ayda falan patlayacak psu itopya falan satmaz herhalde o kadarda 1 ayda patlayacak değildir

Top Bottom