fps den daha iyi kapasitörleriZalman bu bütçede çok kötü değil bence.
6 koruması var, kapasitörler biraz alt model ama bu fiyatta normal, DC to DC dönüştürücü var, 12V kanalından verdiği güç kötü değil.
Alınır bence.
fps den daha iyi kapasitörleriZalman bu bütçede çok kötü değil bence.
6 koruması var, kapasitörler biraz alt model ama bu fiyatta normal, DC to DC dönüştürücü var, 12V kanalından verdiği güç kötü değil.
Alınır bence.
Bir de yanında 3500TL'lik monitör de alındı ama yinede kazık![]()
Yo @kandes22 napıyor bilmiyorum xd ciddi anlamdaNeyin kavgası döndü burda anlamadım kandes ve sen FSP yi savunuyorsunuz baltazar FSP kötü diyor doğru mu anladım
Her psu patlar önemli olan priz.Şunu demeye çalışıyorum, FSP de olsa Gamebooster de olsa patlayıp patlamayacağı belli değildir belki arkadaşımdaki PSU patlayacaktı belki FSP patlamayacaktı şans işi yani
FSP ile Gamebooster aynı seviyede psu'lar değil.Şunu demeye çalışıyorum, FSP de olsa Gamebooster de olsa patlayıp patlamayacağı belli değildir belki arkadaşımdaki PSU patlayacaktı belki FSP patlamayacaktı şans işi yani
Yo bir şey değişmedi hala aynı... anlatıyorum sadece.Reis vallahi ne diyeyim haksızken laf sokmaya çalışmak ta ayrı bir level olsa gerek. Ya neyse ben cahil'im deyip susuyorum. Kalbini kırdıysam özür diliyorum. Şu 2 günlük fani dünyada kalp kırmayalım.
Sallamadım bu kasanın yanında geliyor hemdeVatan Bilgisayar'da Gamebooster ürünü bile satılmıyor, iyi sallamışsın.gamebooster modelleri en uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri Vatan Bilgisayar’da
gamebooster modelleri en uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri Vatan Bilgisayar’dawww.vatanbilgisayar.com
Powerboost bu.Sallamadım bu kasanın yanında geliyor hemde Alıntıyı görüntüle
Fakat bir dakika karıştırdım işlemciyi Vatan'dan almıştık çünkü Mediamarkt'ta doğru düzgün işlemci yoktu yani İ7 9700 felan vardı 9. nesil ve gerisiVatan Bilgisayar'da Gamebooster ürünü bile satılmıyor, iyi sallamışsın.gamebooster modelleri en uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri Vatan Bilgisayar’da
gamebooster modelleri en uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri Vatan Bilgisayar’dawww.vatanbilgisayar.com
İstersen faturalarını isteyebilirim arkadaşımdanVatan Bilgisayar'da Gamebooster ürünü bile satılmıyor, iyi sallamışsın.gamebooster modelleri en uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri Vatan Bilgisayar’da
O da laf sokmak değil, illa uzadı uzadıya “ben anlamıyorum sizin anlattığınız şeyi mantıklı bulmuyorum bu yüzden sadece anlıyormuş gibi yapıyorum” demeye gerek yok. Kısa öz. Ayrıca dediğim gibi isteyen eşit bütçede daha kaliteli PSU’lar alabilir. Beni bağlamıyor şu dakikadan sonra. cahilliğimle baş başa kalıcam. Tekrar söylüyorum benden biligilisin @baltazar iyi forumlar.Reis vallahi ne diyeyim haksızken laf sokmaya çalışmak ta ayrı bir level olsa gerek. Ya neyse ben cahil'im deyip susuyorum. Kalbini kırdıysam özür diliyorum. Şu 2 günlük fani dünyada kalp kırmayalım.
Evet değil biliyorum FSP'nin patlama olasılığı daha düşük fakat dediğim gibi şans işi patlamayacak diye bir şey yokFSP ile Gamebooster aynı seviyede psu'lar değil.
İstersen arkadaşımdan fatura isteyebilirim fakat hem Mediamarkt'tan hemde Vatan'dan aldıkPowerboost bu.
Ve nasıl oluyorsa Vatan'da Powerboost ürünü de satılmıyor.
powerboost modelleri en uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri Vatan Bilgisayar’da
powerboost modelleri en uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri Vatan Bilgisayar’dawww.vatanbilgisayar.com