FightForHonor
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 33
La noluyo daha 5dk önce hv pro bu bütçede güzeldi "canım zalman" da aynı şekil
Sistem vatandan mı alındı 16.000 ne ?Powerboost'a ve Gamebooster'e laf atanlara göstermelik, benim arkadaşım 16.000TL'lik sistemde Gamebooster 650w 80+ PSU kullanıyor (RX 5700 XT ve R5 3500x kullanıyor) hiçbir sorun çıkmadı ama herkesin önerdiği FSP markasının bir PSU'sunda sorun çıktı
Tamam ama şans işi yani bu belli oluyor zaten teknoloji hep şans işidirYani şuana kadar o psu 1000 adet sattıysa 1 üründe yanma olayı olmuştur o dediğin markalarda daha çok sorun yaşayan var
Nereden bildin :OSistem vatandan mı alındı 16.000 ne ?
Tamam da şans işi işte
Anlamak değil anlatmak... çünkü ben böyle bir şeyi anlamam @baltazarValla insanların anlattıklarını şıp diye anlıyorsun. ne diyeyim.
Vatan PCİç yapıyı?
Canın nasıl isterse, fikirlerini soruyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
16.000 TL'lik sistem ve 5700 XT?
Benim için bir şey değişmediLa noluyo daha 5dk önce hv pro bu bütçede güzeldi "canım zalman" da aynı şekil
Tamam da şans işi işte
O zaman niye FSP'ye laf atıyorsun?Tamam ama şans işi yani bu belli oluyor zaten teknoloji hep şans işidir
Bir de yanında 3500TL'lik monitör de alındı ama yinede kazıkSistem vatandan mı alındı 16.000 ne ?
Haklısın.Şans işi değil.
Kısmen şans işi.
Üst seviye PSU ile düşük seviye bir PSU'nun sorun çıkarma oranı bir değil.
La noluyo daha 5dk önce hv pro bu bütçede güzeldi "canım zalman" da aynı şekil
Reis vallahi ne diyeyim haksızken laf sokmaya çalışmak ta ayrı bir level olsa gerek. Ya neyse ben cahil'im deyip susuyorum. Kalbini kırdıysam özür diliyorum. Şu 2 günlük fani dünyada kalp kırmayalım.Anlamak değil anlatmak...
Şunu demeye çalışıyorum, FSP de olsa Gamebooster de olsa patlayıp patlamayacağı belli değildir belki arkadaşımdaki PSU patlayacaktı belki FSP patlamayacaktı şans işi yaniO zaman niye FSP'ye laf atıyorsun?