Yardım Power tuşuna basıyorum ama açılmıyor

Wizinnn

80+
Reaksiyon skoru
41
Arkadaşlar merhaba 1-2 hafta önce bir sistem topladım bu gün işlemci frekansını 3.8 sabitledim yani 3.8 Ghz sonra oyun indirmek için açık bıraktım ama sistem kapanmıştı power tuşuna bastığım zaman 1-2 saniyelik tüm fanlar çalışmaya başlıyor sonda kapnıyordu neden böyle oluyor acil yardım lütfen.

sistem nedir
ayarı nereden yaptın

Lütfen gereksiz yorum yapmayın
Kardeşim konuyu yükseltmek suç mu? Soruna cevap verilmesi için adam yükseltmiş sen adama laf söylüyorsun. İnşallah bozulmuştur çöp olmuştur da aklın başına gelir.

Kardeşim konuyu yükseltmek suç mu? Soruna cevap verilmesi için adam yükseltmiş sen adama laf söylüyorsun. İnşallah bozulmuştur çöp olmuştur da aklın başına gelir.
Burada yeniyim up up up ne demek bilmiyorum profil resmini görünce troll zannettim. Arkadaşa kötü bir şey söylemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yaptığın ayıp etme bulma dünyası

Burada yeniyim up up up ne demek bilmiyorum profil resmini görünce troll zannettim. Arkadaşa kötü bir şey söylemedim

Yaptığın ayıp etme bulma dünyası
Ben ne ettim de ne bulayım. :D Gülüp geçiyorum.

sistem nedir
ayarı nereden yaptın
Ayarı bios dan yaptım
sistem
İşlemci R5 3600
Ekran kartı rx5600 (daha elime ulaşmadı)
Anakart gigabyte b450 gaming x
Psu corsair cv650w 80+
1tb hdd

Ben ne ettim de ne bulayım. :D Gülüp geçiyorum.
İnşallah bozulmuştur çöp olmuştur da aklın başına gelir.

Anakart üzerinde bios clr tuşu veya reset jumper switch vardır tuşa basın veya jumper ı reset konumuna alın 2sn bekleyip eski konumuna getirin

Güç kapalıyken anakart üzerinde Clr mos yazan yerdeki switch i tükenmez kalem veya tornavida ile 2sn kısadevre yaptırın daha sonra gücü açın

Ekler

• Screenshot_20200914-211514.png
    Screenshot_20200914-211514.png
    257.6 KB · Hit: 42
Son düzenleme:
Geri