Neler Yeni

Powerboost psu hakkında

Def2easy59

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Emir yiğit galata
Yaklaşık 1 seneden fazladır bir sistemim var kasam powerboost c-013 yanında 500w psu veriliyordu. İlk başta tedirgindim herkes fsp öneriyor falan patlar diyen var yanar diyen var sistemi çöp eder diyen var, kendim 1 sene boyunca denetimlediğim kadarıyla yaklaşık 2 kez şalter attı (psu ile alakasız) 10 kez elektrik kesildi ve bu kesintilerin hepsi pc çalışırken oldu ve herhangi bir sorun göremedim sadece forumdaki insanların önyargılı olmasını istemiyorum ben sistemi toplarken önyargısız davrandım kasanın hava akışı yeterli psu da kaliteli olduğunu kanıtladı bana. Fspde kullandım aynı şekilde elektirk kesintisi vs. Yaşadım 2sindede problem yoktu

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Seninki patlamamış olabilir ama bu Powerboost'un çöp olduğu gerçeğini değiştirmez.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Yaklaşık 1 seneden fazladır bir sistemim var kasam powerboost c-013 yanında 500w PSU veriliyordu. İlk başta tedirgindim herkes fsp öneriyor falan patlar diyen var yanar diyen var sistemi çöp eder diyen var, kendim 1 sene boyunca denetimlediğim kadarıyla yaklaşık 2 kez şalter attı (PSU ile alakasız) 10 kez elektrik kesildi ve bu kesintilerin hepsi PC çalışırken oldu ve herhangi bir sorun göremedim sadece forumdaki insanların önyargılı olmasını istemiyorum ben sistemi toplarken önyargısız davrandım kasanın hava akışı yeterli PSU da kaliteli olduğunu kanıtladı bana. Fspde kullandım aynı şekilde elektirk kesintisi vs. Yaşadım 2sindede problem yoktu
Böyle kanıtlanmaz belki bir kere daha elektrik gitsin veya voltaj dalgalanması olsun o zaman yanarbilir.
Biz üstündeki koruma sertifikalarına ve kullanılan malzeme kalitesine göre konuşuyoruz. Modeli nedir?

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
Yaklaşık 1 seneden fazladır bir sistemim var kasam powerboost c-013 yanında 500w PSU veriliyordu. İlk başta tedirgindim herkes fsp öneriyor falan patlar diyen var yanar diyen var sistemi çöp eder diyen var, kendim 1 sene boyunca denetimlediğim kadarıyla yaklaşık 2 kez şalter attı (PSU ile alakasız) 10 kez elektrik kesildi ve bu kesintilerin hepsi PC çalışırken oldu ve herhangi bir sorun göremedim sadece forumdaki insanların önyargılı olmasını istemiyorum ben sistemi toplarken önyargısız davrandım kasanın hava akışı yeterli PSU da kaliteli olduğunu kanıtladı bana. Fspde kullandım aynı şekilde elektirk kesintisi vs. Yaşadım 2sindede problem yoktu
Şanslısın diyelim,Daha c4 ü patlatmamışlar.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Hocam olmayacak diye bir şey yok, akım korumaları az. Önermememizin bir diğer nedeni ise 12v kanalından düzgün güç verememesi. Sisteminde ekran kartı yok işlemci düşük zaten az watt çekiyor pek sıkıntı olmaz. Fakat ileride yükseltirsen mesela 1600 af 1660 super yaparsan 500w rahatlıkla yeter fakat bu PSU yetmez çünkü 500 yazıyor ama 12v kanalından 400 falan zor veriyor. C4 işin şakası bum diye patlayacak hali yok. Dediğim gibi upgrade yaparsan dayanamayacak, yanadabilir. Yanarsa sistem bileşenlerin de zarar görür. O yüzden önermiyoruz.

firatbey

80+ Silver
Hocam bazı istisnalar oluyor. 20 kişide sıkıntı çıkarıp 2-3 kişide çıkarmaması sorunlu olduğu gerçeğini değiştirmez.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,233
İsim
.
Powerboost = ALLAHINA kavuşmak

Seninki patlamadı diye herkesinki patlamıcak diye bişey yok ALLAHINA kavuşmak istemeyen powerboost kullanmaz

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
1 sene içinde sorun yaşamaman PSU'nun kaliteli olduğu anlamına gelmiyor...

Def2easy59

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Emir yiğit galata
Sizin kullanmadığınız ürün hakkında eleştiri yapmanız yalan oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bazı istisnalar oluyor. 20 kişide sıkıntı çıkarıp 2-3 kişide çıkarmaması sorunlu olduğu gerçeğini değiştirmez.
Corsairin vs serisindede vardı sorun ama sırf marka bilindik diye herkes önerdi önyargı diyorum yapmayın

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Sizin kullanmadığınız ürün hakkında eleştiri yapmanız yalan oluyor
Hocam patlar matlar Allah'ına kavuşursun diyenlere bakma, abartıyorlar. İşin aslı benim yazdıklarım o yüzden önermiyoruz, PSU sistemin kalbidir. Bir sıkıntı olsa tüm parçalar gidebilir.

Top Bottom